FIT-Brasil

Laatste nieuws

Data wintersessie : nov : 16-23-30  dec : 07-14-21  jan : 11-18-25 -  niet in de kerstvakantie start lentesessie 08 feb

Interesse voor de lopende sessies : mail je aanvraag naar martin.blomme@skynet.be -  Inschrijven voor de lentesessie : binnenkort on-line 

FI WINTER DOND - 16 nov - 19:15  bezig  
FI LENTE DOND - 08 feb  - 19:15    
FI ZOMER DOND - 26 apr  - 19:15    

Info

FIT Brasil is een exclusieve & absolute genieter : het samengaan van latinomuziek en de Braziliaanse stijl van lesgeven zorgt voor veel zweet en veel genot in een onweerstaanbare sfeer. Feelgood fitness ! Zeer intensief.

FIT-workout : where Brasil meets Fitness ! 60 minuten dansen en jumpen in een uitgelaten sfeer door de warme, optimistische en onnavolgbare instructeur Adenis die iedereen zonder onderscheid op sleeptouw neemt. Zeer eenvoudige danspassen midden een Zuid-Amerikaanse sfeer. Uniek bij Davos Inc ! FIT Brasil is ideaal als aanvullende sportkeuze binnen dezelfde week

Het aanbod loopt in 3 sessies (winter - lente - zomer) van elk 9 weken van minimum 60 minuten aan 48€ per sessie per persoon. Democratische lowbudget prijs. De locatie is BS De Linde te Sint-Kruis.

Aanbod seizoen 2017-2018

HERFST DOND - 16 nov - 19:15  
WINTER DOND - 08 feb  - 19:15  
LENTE DOND - 26 apr  - 19:15  

Attentie!

Mensen die actief zijn in deze WINTERsessie moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor de LENTEsessie : zij beschikken over een voorkeurrecht en ontvangen een uitnodigingsmail.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Opgelet : mensen die lange tijd geen sport hebben gevolgd kunnen dit beter niet volgen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen komt u op de wachtlijst. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs

48 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten 

 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.
 • Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies. 

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden

Inbegrepen 

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Slotreceptie mei-juni 2018
 • Akkoord fotoreportage & publicatie 

Waar 

De sportzaal van Basisschool De Linde, Brieversweg 185, Male Sint-Kruis.

De hoofdtoegang in de Brieversweg is gesloten, de ingang tot de sportzaal kan u bereiken via de straat De Waterwilgen, ter hoogte van huisnummer 21. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van HOPBrasil-sessies geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

De lesgever is gemandateerd als Officiële FItness Instructeur : Adenis Da Silva - Brazilië - hij alleen is eigenaar & verantwoordelijk voor de inhoud van FIT Brasil. De naam FIT Brasil is eigendom van Davos Inc.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347