Yoga - dynamiek

Laatste nieuws

Het seizoen loopt uitermate succesvol. Wij zijn erg flexibel, hanteren zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sport - en dans op uw maat en agenda  is onze andere grote troef. Gymlib gebruikers zijn welkom mits 24u voorafgaand een SMS naar 0477 761 347.

Data herfstsessies : 

 • maandag Sint-Andries :  sept 02-09-16-23-30/ okt 07-14-21/ nov 04
 • woensdag Sint-Kruis :     sept 11-18-25/ okt 02-09-16-23/ nov 06-13

Info :

 • wens je nog instant aan te sluiten of voor je vragen - mail : martin.blomme@skynet.be 
 • wens je als NIEUW lid in te schrijven voor één van de wintersessies : klik op de oranje tegel hiernaast
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend
 • bevalt de lopende sessie je toch niet helemaal : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons ander aanbod
YD HERFST ST-ANDRIES MAA - 02 sep  - 19:30    bezig
YD WINTER ST-ANDRIES MAA - 18 nov -  19:30    05
YD LENTE ST-ANDRIES MAA - 10 feb  -  19:30    05
YD HERFST MALE WOE - 11 sep  - 19:00    bezig
YD WINTER MALE WOE - 27 nov -  19:00    05
YD HERFST MALE WOE - 11 sep  - 20:30    bezig
YD WINTER MALE WOE - 27 nov -  20:30    05

Davos Inc brengt dynamische yoga voor 66 euro voor 9 sessies van 75 minuten : yoga moet absoluut voor iedereen betaalbaar zijn en mensen moeten kunnen kiezen tussen klassieke, statische yoga en dynamische yoga.

Yoga is algemeen gekend en zonder twijfel goed voor lichaam en geest. De prijs die in veel centra gevraagd wordt is erg duur : tussen 8 en 12 euro per uur of 75 minuten, waanzinnig hoog en niet voor ieders budget. Voor ons is het een onrecht dat veel mensen zich budgettair geen toegang kunnen verschaffen.

Yoga oefeningen houden het lichaam gezond : ze verlengen en versoepelen de spieren, stimuleren de organen, geven zuurstof aan het organisme, zorgen voor een mooie lichaamshouding en brengen emoties en gedachten tot rust. Yoga helpt mee aan het groeiend lichaamsbewustzijn.

Davos Inc organiseert aan 5.86 euro per uur op woensdagen vanaf 11 september 2 sessies dynamische yoga van elk 9 weken te Male Sint-Kruis en 1 sessie van elke 9 weken vanaf  2 september op maandagen te Sint-Andries veruit de meest democratische prijs in het Brugse Ommeland. Breng uw en matje mee !

Wat

Er zijn veel soorten yoga. Dynamische yoga is een organische vorm van yoga, met grote invloeden uit de Yogea ArtFlow en kleurt buiten de lijntjes maar blijft binnen het lichaam! Expressief.

Na een algemene opwarming is ons hele lichaam klaar om een reeks yogahoudingen te beoefenen. Deze verschillen naargelang het thema van de dag. Er zijn altijd staande, liggende, zittende houdingen met aandacht voor evenwicht en balans. Het aanbod aan yogahoudingen is elke les anders en heel divers. De verschillende houdingen lopen vloeiend in elkaar over. Door die houdingen met volle aandacht uit te voeren, te letten op de correcte uitlijning en aanwezig te blijven met je ademhaling werken ze dieper in op je systeem. Zo bevrijd je het lichaam van spierspanningen en emotionele stress, waardoor je levensenergie weer ten volle gaat stromen. Het accent ligt op de wisselwerking tussen ademhaling, lichaam en emoties. Ook bewustwording van de ademhaling en beheersing ervan komen aan bod, waarbij de ademhaling een hulpmiddel is om emoties en spanningen loslaten. Je komt als vanzelf uit bij je kern. De les wordt altijd afgerond met een deugddoende ontspanning.

Wat minder

Niet overwegend statisch blijven zitten op de mat. Geen hoofdaccent op meditatie. Weinig statische momenten tussen de yoga-houdingen. Geen absolute stilte.

Aanbod seizoen 2019 - 2020

YOGA - DYNAMIEK

YD HERFST ST-ANDRIES MAA - 02 sept - 19:30 66 €
YD WINTER ST-ANDRIES MAA - 18 nov -  19:30 66 €
YD LENTE ST-ANDRIES MAA - 10 feb -  19:30 66 €
YD HERFST MALE WOE - 11 sept - 19:00 66 €
YD WINTER MALE WOE - 27 nov - 19:00 66 €
YD LENTE MALE WOE - medio feb - 19:00 66 €
YD HERFST MALE WOE - 11 sept - 20:30 66 €
YD WINTER MALE WOE - 27 nov - 20:30 66 €
YD LENTE MALE WOE - medio feb - 20:30 66 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht en ontvingen steeds een uitnodigingsmail.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 2019-2020-2021

66 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 75 minuten steeds op onderdag - gelieve een ligmatje mee te brengen

Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de HERFSTSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Akkoord fotoreportage & publicatie

Waar 

Male-Sint-Kruis - VBS De Kantelberg - kleuterafdeling - overdekte binnenzaal - Raadsherenlaan 42 

Sint-Andries - Freinetschool De Boomhut - Sportzaal - Koning Leopold III -laan 102 - 8200 Sint-Andries

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Yoga geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

Lesgeefster is Joke Verkeyn : https://www.facebook.com/YogametJoke - 9 jaar fulltime yogalesgeefster - 6 keer in de week lesgeefster in het kader van Sport je fit bij de gemeenten Oostkamp, Damme en Blankenberge - andere lessen in opdracht van vzw Roer in Knokke. 

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347