Bootcamp

Laatste nieuws

CORONA UPDATE 15/05/2020 – 09:30 : START JE SPORTBUBBEL : de veiligheidsraad heeft toestemming gegeven voor buitensporten tot max. 20 personen mits anderhalvemeteren en ontsmetting na de sessies - de lentesessie wordt derhalve terug opgestart op donderdag 21 en zondag 24 mei.

Wij zijn erg flexibel, hanteren zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sport- en dans op uw maat en agenda  is onze andere grote troef. Gymlib gebruikers zijn welkom mits 24u voorafgaand een SMS naar 0477 761 347.

Data lentesessies post-corona :

Sint-Kruis :     mei 21-28/ juni 04-11-18-25

Sint-Andries : mei 24-31/ juni 07-14-21-28

  • wens je nog instant aan te sluiten of voor je vragen - mail : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend - mail : martin.blomme@skynet.be
  • bevalt de lopende sessie je toch niet helemaal : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons ander aanbod
BO LENTE SINT-KRUIS DON - 20 feb  - 19:00    bezig
BO LENTE SINT-KRUIS DON - 20 feb -  20:15     bezig
BO LENTE SINT-ANDRIES ZON - 08 mrt - 09:30     bezig
BO LENTE SINT-ANDRIES ZON - 08 mrt - 11:00    bezig

Info

Davos Inc brengt met bootcamp een 4e seizoen van een hip aanbod voor sportievelingen die liever buiten (outdoor) sporten en bewegen : outdoor fitness voor jong en minder jong, mannen en vrouwen. Algemene conditie verbeteren in de frisse lucht. Sessie gaat altijd door ongeacht het weerAbsolute low budget bodemprijs : 4.77 euro per uur. Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie.

Wat

Bootcamp zijn hip : een sessie bestaat uit opeenvolgende oefeningen onder leiding van een gedreven mentor die de vaart erin houdt en persoonlijk toeziet op de uitvoering ervan. Outdoor fitness die de voordelen van een personal trainer combineert met ambiance van intensieve groepstraining en kracht, conditie en snelheid afwisselt. Vaak maken we gebruik van eenvoudige hulpmiddelen en van je eigen lichaamsgewicht (opdrukken, sit-ups, squats, lunges en loopoefeningen) waardoor je jezelf elke keer uitdaagt om je grenzen te verleggen. Bovendien spreek je tijdens deze functionele training elke spiergroep aan en minimaliseer je het risico op blessures. Er is voldoende aandacht voor iedere individuele deelnemer. En tenslotte staat plezier centraal : een positieve dynamiek is onmiskenbaar voor een geslaagde workout. Kledij : sportief en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Wat niet

Wie liever binnen aan sport en bewegen doet heeft hier niets te zoeken : onder alle weersomstandigheden worden de sessies afgewerkt. Mensen die indoor willen gevarieerd sporten kunnen terecht bij MOVE CAMP op maandagen in SASK St-Kruis. Lees de info op deze website. 

Aanbod seizoen 2019 - 2020

BO HERFST SINT-KRUIS DON - 19 sept - 19:00 43 €
BO HERFST SINT-KRUIS DON - 19 sept - 20:15 43 €
BO WINTER SINT-KRUIS DON - 28 nov - 19:00 43 €
BO WINTER SINT-KRUIS DON - 28 nov - 20:15 43 €
BO LENTE SINT-KRUIS DON - 20 feb -  19:00 43 €
BO LENTE SINT-KRUIS DON - 20 feb -  20:15 43 €
BO HERFST SINT-ANDRIES ZON - 22 sept - 09:30 43 €
BO HERFST SINT-ANDRIES ZON - 22 sept - 11:00 43 €
BO WINTER SINT-ANDRIES ZON - 08 dec - 09:30 43 €
BO WINTER SINT-ANDRIES ZON - 08 dec - 11:00 43 €
BO LENTE SINT-ANDRIES ZON - 08 mrt - 09:30 43 €
BO LENTE SINT-ANDRIES ZON - 08 mrt - 11:00 43 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht en ontvangen uiterlijk 3 dagen voor de startdatum van de nieuwe sessie een uitnodigingsmail met alle info.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 25 personen om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 2019-2020-2021

43 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op donderdag of zondag.

Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 20 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

  • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
  • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
  • BA-verzekering - permanent
  • Akkoord fotoreportage & publicatie

Waar 

Sint-Kruis - Veltembos en omgeving - Verzamelen parking Interbad - Veltemweg 35 - Sint-Andries - Tillegembos en omgeving - Verzamelplaats : de schuilhut achter het terras van bistro In De Trutselaar : Tillegemstraat 85 

Kledij : sportief en bestand tegen alle weersomstandigheden - Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Bootcamps geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

Lesgeefster te Sint-Kruis is Caroline Campe - sportfanate. Lesgeefster te Sint-Andries is Sofie Van Hecke- fitnesscoach

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347