Start To Move

Laatste nieuws

Inschrijven voor het seizoen 2018-2019 kan online vanaf 15 juni voor NIEUWE mensen. De huidige actieve leden ontvangen tussen 30 mei en 15 juni een mail met voorkeursrecht.

Data sessies 2018 :  jan: 08-15-22-29/ feb: 05-12-19-26/ maa: 05-12-19-26/ apr: 16-23/ mei: 07-14-28/ - niet in de paasvakantie, niet op 30 april en niet op pinkstermaandag 21 mei

 

Interesse - info - inschrijven voor de septemberstart : mail je vraag : martin.blomme@skynet.be -  Aantal vrije plaatsen op heden :  

SPORTIEF MAA - 11 sept - 19:00 02
SPORTIEVER MAA - 11 sept - 20:00 02

Info

Leer opnieuw bewegen ! Davos Inc wil de recreantsporters en alle personen die opnieuw willen bewegen, de mogelijkheid bieden om hun conditie op peil te houden, elk op hun eigen tempo. Iedere sessie is instapklaar. Overdrijf echter niet : spieren en gewrichten zullen zich laten voelen. Bepaal zelf je eigen intensiteit en plan je sportavonden in je agenda.

Motiveer vrienden of kennissen : wij merken dat zij die per 2 of 3 komen elkaar blijven motiveren gedurende het seizoen. Bovendien kun je een flinke korting op zak steken. 

Het komend seizoen in september is het 9e sinds de start in 2008. 

Interval jogging, running en wandelen, opbouwend. Intervaltraining & gymnastische conditieopbouw. Diverse oefeningen op matten en aan de rekken. Buikspieroefeningen zijn een vast onderdeel van elke sessie. Ruimte voor groepsspelen als honkbal, korfbal, volley, .... Elke sessie wordt meestal afgesloten met een 15 minuten badminton. Per defenitie elke maand een Zweeds parcours. Voor zij die niet graag veel joggen is er activiteit op het middenplein. De ganse sessie is er meestal muziek op de achtergrond. Uitstekende accommodatie.

De basisfilosofie is dat een uurtje beweging per week een absoluut minimum is voor de conditie, voor een goede gezondheid en ademhaling. Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen : kom je van ver en heb je zo goed als geen conditie, bepaal dan zelf je eigen tempo en forceer niets. Motiverend om met je partner of vriend(en) samen te komen.

Wat niet

Wie absoluut outdoor in de frisse lucht wil sporten met een gevarieerd aanbod kan terecht bij Bootcamp. Info na te lezen op onze site.

Aanbod seizoen 2017-2018

SPORTIEF MAA - 11 sept - 19:00 89 €
SPORTIEVER MAA - 11 sept - 20:00 89 €

Wie

Voor iedereen, jong en oud met of zonder conditie. U bepaalt zelf het tempo van uitvoering. Er is geen onderscheid kwa programma tussen SPORTIEF en SPORTIEVER maar is er enkel om een verschillend startuur aan te kunnen bieden.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op de ORANJE knop te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen komt u op de wachtlijst. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs

 • 89 € per full  jaar per persoon voor 30 weeksessies van elk een uur steeds op maandag
 • 69 € per half jaar per persoon voor 15 weeksessies : enkel via mail aan te vragen : martin.blomme@skynet.be. Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.

Indien u wenst in te schrijven gedurende het lopend seizoen, ga dan naar INSCHRIJVEN en vul het document in : u krijgt dan zo snel mogelijk een voorstel.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon. U kan ook een prijs op uw maat aanvragen voor een periode buiten de jaar- of halfjaarformule: mail martin.blomme@skynet.be.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 euro verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • AANBRENGkorting : 1 bioscoopticket per nieuw aangebracht lid
 • GEZINSkorting : 5 € per extra lid van het gezin
 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.
 • Sofocokorting : 5€ – deze korting geldt ENKEL op het volle jaartarief - Cumuleerbaar - Geldig mits overmaking van het Sofoco-lidnummer.

Deze kortingen zijn direct aftrekbaar. Indien vergeten bij de inschrijving dan regelen we dit op eenvoudig verzoek tot uiterlijk 15 dagen na de betaling.

Inbegrepen in de jaarformule

 • Exclusief kado rond Kerstmis.
 • Heerlijk Paaskado.
 • BA-verzekering.
 • Slotdrink eind mei 2018
 • Akkoord fotoreportage & publicatie

Waar  

De sporthal van het Sint-Andreas Lyceum (SASK) te Sint-Kruis

Bereikbaar via de Veltemweg - parking binnenplaats. Gelegen naast het Interbad.

Er is geen onderscheid in het aanbod en de inhoud. Het onderscheid in beide uren is er hoofdzakelijk omdat sommigen liever vroeg, en anderen liever later komen.

Lesgever

De beide sessies worden verzorgd door een lic. Lichamelijke Opvoeding.

Info

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347