LaBlast Dance Fitness

Laatste nieuws 

CORONA-UPDATE 28/10/2020 - 10:00 : sportcode ROOD van kracht vanaf vrijdag 30 oktober om 18:00 tot nader bericht - een nieuwsbrief wordt verstuurd aan alle actieve leden - voor last-minute wijzigingen : volg uw mailbox en de media - alle data van de WINTERREEKSEN worden verschoven afhankelijk van de heropstartdatum - wordt vervolgd.

Voor de wintersessie 

 • je bent NIEUW of NIET LABLAST  ACTIEF : schrijf je in via de oranje knop hiernaast 
 • je bent ACTIEF in de lopende LABLAST-reeks : ontvang 5 dagen voor de start per mail een uitnodiging met voorkeurrecht - doe verder niets

Lablast kan in sportcode GEEL en ORANJE. Wij zijn erg flexibel met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef. Gymlib gebruikers zijn welkom mits 24u voorafgaand een SMS naar 0477 761 347.

Data herfstsessie : sep 24/ okt 01-08-15-22-29/ nov 05-12-19 

LB WINTER  DON - 03 dec -  19:30  nog 04
 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend - instappen steeds mogelijk
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod
 • in sportcode ROOD worden de sessies stopgezet en uitgesteld, verschoven of in tegoed gehouden

Info

LaBlast is nog niet zo bekend in het Brugse Ommeland maar staat voor Fitness Powered by Dance. Het is een levensveranderend dansfitnessprogramma dat de geest inspireert en het lichaam transformeert terwijl de ware vaardigheid van dans aangeleerd wordt. Geïnspireerd door het TV-programma "Dancing with the Stars". Deze energiegevende sessies combineren stijldansen met calorie-vernietigende eigenschappen van intervaltraining.

LaBlast is een perfecte balans tussen dans en fitness. Je zal ongemerkt passen zetten in dansen zoals de Jive, Merengue, Cha-cha-cha, Salsa, Quickstep, Disco Swing, Lindy Hop, Disco, Paso Doble, Weense Wals en nog veel meer. Geen partner nodig ! Tijdens de sessies dans je op muziek van elke artiest, genre en tijdperk. Het is ontworpen voor zowel beginnende als ervaren dansers. Deelnemers volgen hun eigen tempo.

LaBlast is ontwikkeld door Louis Van Amstel, meervoudig wereldkampioen en al enkele jaren te zien in "Dancing with the Stars". Hij ziet mensen een metamorfose ondergaan en het was zijn wens om ook zonder partner te kunnen blijven dansen en fitnessen.

De try-out op 10 september is gratis. De prijs voor 9 weeksessies in de herfstreeks van 60 minuten is 42 euro. De prijs per uur is 4.67 euro : zeer aantrekkelijk, low budget.

Wat

Ballroom fitness dance ! 

Een groepsfitness, total body workout. Bevrijdend dansen en ongemerkt aan je conditie werken. De basis van alle gekozen dansen komt steeds terug in vele variaties naarmate de sessies vorderen. Het is een fitnesspakket geschikt voor jong en minder jong, met of zonder danservaring en solo. Optimistische en vrolijke insteek. Danspatronen worden steeds eerst uitgelegd en ingeoefend.

Geschikt voor iedereen. Instappen kan ook na de start van de sessie. 

Een sessie wordt als volgt opgebouwd : opwarming - diverse basisstappen in functie van de gekozen dansen - cardio opbouw - interval - cooldown.

Verschillen met zumba

 • meer variatie
 • uitgebreider patronenpakket : de wijziging in de danspatronen zijn kwasie oneindig 

Aanbod  2020-2021

LB HERFST DON- 24 sept - 19:30 42€
LB WINTER DON - 03 dec - 19:30 42€
LB LENTE DON - midden feb  - 19:15 42€

Wie 

Iedereen kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 45 om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig. U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317. 

Prijs 

De try out op donderdag 10 september is gratis. Voor 9 weeksessies vanaf 17 september van elk minimum 60 minuten op donderdag betaalt u 42 euro. Invallen tijdens een lopende sessie kan zonder probleem mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies. 

Annulaties & ristorno's 

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten 

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden. 

Kortingen

 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden 

Waar

De sportzaal in de Freinetschool Context - De ingang is te bereiken via (GPS) De Waterwilgen, ter hoogte van huisnummer 25 - 8310 Sint-Kruis. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's 

Voor zover wij weten zijn er geen risico’s. Deelnemen geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist. 

Lesgever 

Onze lesgeefster is Brenda  De Deckere, een gecertificeerde LaBlast-instructor.  Zij volgt al 6 jaar LaBlast-sessies en stapt bij Davos Inc voor het eerst in de zaal als lesgever. Zeer enthousiast om LaBlast succesvol uit te bouwen.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347