Afrikaanse Dans West

Laatste nieuws

Inschrijven kan voor de lentesessie. Wij zijn erg flexibel, met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sport- en dans op uw maat en agenda  is onze andere grote troef. Gymlib gebruikers zijn welkom mits 24u voorafgaand een SMS naar 0477 761 347.

Data lentesessie : mrt 12-19-26/ apr 02-23-30/ mei 07-14-28

 • heb je de herfstsessie gevolgd : je ontvangt een uitnodiging met voorkeurrecht uiterlijk begin maart
 • wens je als NIEUW lid in te schrijven voor de lentesessie : klik op de oranje tegel hiernaast
 • voor je vragen - mailmartin.blomme@skynet.be 
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend
 • bevalt de lopende sessie je toch niet helemaal : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons ander aanbod
AD LENTE MALE DON - 12 mrt - 20:30    10

Info

Eindelijk terug in het Brugse Ommeland : West-Afrikaanse dans

Wij bieden voor het eerst West-Afrikaanse Dans aan onder de leiding van Nathalie Dumez met live-percussie : een opwindende en onweerstaanbare djembé-dans met interactie tussen danser en percussionisten - elke sessie een nieuwe dans die stap voor stap wordt opgebouwd en op het einde van elke sessie tot een grande finale leidt - bij voorkeur wordt gedanst op blote voeten (aardcontact).

Het concept is gestoeld op meer dan 15 jaar ervaring :

 • opwarming in een grote kring
 • aanleren dans in rijen, waarbij de rijen constant roteren
 • interactie met de djembés
 • cooling down 

60 minuten opwindend dansen en bewegen. Een uitgelaten sfeer. Het aanbod loopt bij aanvang over één sessie (herfst) van maximum 60 minuten aan 72€ per sessie per persoon. Nadien wordt beslist of er nieuwe sessies  georganiseerd worden. Democratische low budget prijs ondanks de aanwezigheid van 2 livepercussionisten die het budget belasten maar onmisbaar zijn voor sfeer en ritmebepaling. De locatie is BS De Linde te Sint-Kruis. 

Aanbod seizoen 2019-2020

AD HERFST DON - 19 sep - 20:30 72 €
AD LENTE DON - 12 mrt - 20:30 72 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht en ontvangen uiterlijk 3 dagen voor de startdatum van de nieuwe sessie een uitnodigingsmail met alle info.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 40/45 om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 2019-2020-2021

72 € per persoon voor 9 weeksessies van elk maximum 60 minuten 

 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.
 • Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies. 

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden

Inbegrepen 

 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de eventuele LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Akkoord fotoreportage & publicatie 

Waar 

De sportzaal in de Basisschool De Linde - De ingang is te bereiken via (GPS) De Waterwilgen, ter hoogte van huisnummer 21 - 8310 Sint-Kruis. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Afrikaanse Dans-sessies geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

De lesgever is Nathalie Dumez, heeft al jaren danservaring en brengt graag haar kennis over met veel enthousiasme.  Afrika is voor haar geen onbekende, ze reist heel vaak naar het continent en wil heel graag wat zwoele ritmes en dansende vibes overbrengen naar Brugge.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347