BBB Fatburner

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Enkel nog 2 vrije plaatsen in SIJSELE op woensdag - mail ons hiervoor en voor opportuniteiten in andere locaties - wij zijn erg flexibel met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.  

DATA : doorlopend wekelijks - niet in de kerstvakantie, wél in de herfstvakantie - voor BBB St-Andries : NIET op 28/10

BB ASSEBROEKDINS - 07 sept - 19:00mail ons
BB ASSEBROEKWOE -  01 sept - 19:15mail ons
BB OEDELEMDINS - 07 sept - 20:00mail ons
BB SIJSELEWOE -  01 sept - 21:00mail ons
BB ST-ANDRIESDON -  02 sept - 20:05mail ons
 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles kan op verzoek en is gratis en vrijblijvend - instappen mogelijk indien plaats
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

ALTERNATIEF BBB : STRONGPACK op dinsdag in Sint-Kruis (Brugge-West) en Zuienkerke (Brugge-Oost)- format van 9 weeksessies met 70% elementen van BBB en cardio - indien plaatsen vrijkomen in de BBB kan nog geswitched worden - lees alles: https://www.davosinc.be/strongpack 

ALTERNATIEF BBB : ZUMBA FITNESS op maandag in Sint-Kruis (Brugge-West) - format van 9 weeksessies met 60% elementen van BBB en cardio - indien plaatsen vrijkomen in de BBB kan nog geswitched worden - lees alles: https://www.davosinc.be/zumba-p

Info

Davos Inc brengt een 13e seizoen. Wij beschikken over ervaren lesgeefsters die wekelijks kunnen roteren. U kan deelnemen in Sijsele, Assebroek 2 x , Oedelem en Sint-Andries.

Voor ons is BBB/Fatburner een basisaanbod omdat in één uur de meeste lichaamsdelen- en spieren aangepakt worden en de stevigheid onderhouden wordt. De prijs per jaar is laag: 125 euro tot eind mei 2022 zonder rekening te houden met aangeboden kortingen & geschenken. 

Vanaf begin september wordt de klemtoon verlegd naar meer bodyshape- conditieopbouw en fatburner en minder aerobics. Rustige opbouw, pittige uitbouw. De lesgeefsters stippelen hun eigen programma uit dat speels en gevarieerd wordt voorgesteld. Er is een drankpauze tussenin en de afsluitende muziek is relaxerend om uit te stretchen. Wij leggen volgende accenten : spierversterking : 25% - fatburning : 25% - conditieopbouw : 35% - aerobics : 15%

Aanbod seizoen 2021 - 2022

BB ASSEBROEKDINS - 07 sept - 19:00125 €
BB ASSEBROEKWOE -  01 sept - 19:15125 €
BB OEDELEMDINS - 07 sept - 20:00125 €
BB SIJSELEWOE -  01 sept - 21:00125 €
BB ST-ANDRIESDON -  02 sept - 20:05125 €

Wie

Iedereen kan zich inschrijven zowel jongeren als volwassenen, geoefend als niet-geoefend. Het maximum aantal inschrijvingen per locatie volgen wij dagelijks op en de beschikbare plaatsen kan u on-line volgen vanaf 01 augustus of vroeger.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op INSCHRIJVEN te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen met vermelding locatie en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Prijs 

125 € per full jaar per persoon tot eind mei 2022 - 34  weeksessies van elk een uur. Andere periodes : aanvraag enkel via mail : martin.blomme@skynet.be. Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.

Een probeerles is kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon. Invallen gedurende de loop van het jaar kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. U kan ook een prijs op uw maat aanvragen voor een periode buiten de jaar- of halfjaarformule: wij doen u een voorstel.

In de prijs zit ook uw rotatierecht : eens ingeschreven kan u op alle locaties wekelijks deelnemen mits éénmalig voorafgaandelijk bericht. U kan zich bv. inschrijven in Sijsele maar supplementair ook gratis een aantal weken in Oedelem gaan sporten : een onweerstaanbaar voordeel bij davos inc. Het rotatierecht is ondergeschikt aan een eventuele wachtlijst.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • AANBRENGkorting : 1 bioscoopticket per nieuw aangebracht lid
 • GEZINSkorting : 5 € per extra lid van het gezin
 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.
 • AANBRENG en DIVA cumuleerbaar vanaf 4 nieuwe leden.
 • MERITO.CLUBkorting : 5€ – deze korting geldt ENKEL op het volle jaartarief - Cumuleerbaar - Geldig mits overmaking van het lidkaartnummer.

Deze kortingen zijn direct aftrekbaar. Indien vergeten bij de inschrijving dan regelen we dit op eenvoudig verzoek tot uiterlijk 15 dagen na de betaling.

Inbegrepen in jaarformule

 • Exclusief kado rond Kerstmis.
 • Heerlijk Paaskado.
 • BA-verzekering.
 • Rotatierecht

Waar 

Sportpark 't Veld, Eikelberg - 8340 Sijsele

OC Sint-Kristoffel - Bossuytlaan 24 - 8310 Assebroek

Gem. Turnzaal, Knesselarestraat 28 - 8730 Oedelem

Basisschool Manitoba, Sportzaal, Manitobalaan 48, 8200 Sint-Andries

Lesgeefsters

Onze lesgeefsters zijn allen zeer ervaren, enorm gedreven en volgen periodiek bijkomende opleidingsprogramma's. Zij leggen elk hun eigen accenten in hun sessies en zorgen er op deze manier voor dat er veel variatie is : een nooit geziene luxe voor zo'n lage abonnementsprijs.

In Sijsele en Assebroek-woensdag wordt geroteerd onder 4 lesgeefsters, in Sint-Andries onder 3 en in Oedelem- Assebroek-dinsdag wordt in duo gewerkt.

Info

Gelieve zelf uw eigen ligmatje & een drankje mee te brengen.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347