Duo-Kamp Kinou

Laatste nieuws

Inschrijven voor het nieuwe seizoen 2019-2020 : klik op de oranje-rode tegel hiernaast - voltooi en verstuur het formulier.

 • zowel kind als ouder dienen zich apart te registreren per leeftijdscategorie !
 • kind(eren) apart inschrijven zonder ouder kan ook maar is niet onze hoofdinsteek
 • een proefles kan maar vervalt indien de sessie volzet is met betalenden - beter is een betalende sport te kiezen en nadien zonder financieel verlies over te stappen naar een andere sportkeuze - op die manier is je plaats steeds zeker.
 • voor al uw vragen : mail : martin.blomme@skynet.be  
DK HERFST MALE 06-09 JAAR ZAT - 07 sep - 09:45 68 €
DK HERFST MALE 09-12 JAAR ZAT - 07 sep - 11:00 68 €

Info

Duo-Kamp Kinou is een bootcamp in het bos voor kind en ouder(s) - Twaalf weken een duo quality time - buitensport beleving !

Eindelijk bij davos inc : een sportbeleving buiten in het bos met kind en ouder(s) samen op zaterdag. Wij kiezen voor buitensport rond het Interbad omdat iedereen al voldoende binnen zit gedurende de week. Wij kiezen voor de bescherming die het bos biedt tegen weer en wind. 

Duo-Kamp Kinou combineert spel en sport en wordt samen of apart beleefd. Er zijn twee begeleiders : één voor de kinderen en één voor de volwassenen. Het aanbod wordt wekelijks aangepast maar kent vaste blokken :

 • 20 minuten opwarming en fit-o-piste
 • 20 minuten spel
 • 20 minuten bootcamp/sport - cooling down samen

Duo-Kamp Kinou loopt over 12 zaterdagen buitensport opeenvolgend en kost 68 euro per persoon ongeacht of het een kind of een ouder is. In de winter volgt een pauze en een nieuwe serie van 12 staat geprogrammeerd in maart 2020. Democratische low budget prijs. De locatie is het Veltembos in Sint-Kruis - zeer centraal gelegen. Alle sessies gaan steeds outdoor door ongeacht het weer. Indien zich extreme weersomstandigheden zouden voordoen op zaterdagvoormiddag dan wijken we uit naar een nabijgelegen sportzaal.

Aanbod seizoen 2019-2020

DK HERFST MALE 06-09 JAAR ZAT - 07 sep - 09:45 68 €
DK HERFST MALE 09-12 JAAR ZAT - 07 sep - 11:00 68 €
DK LENTE MALE 06-09 JAAR ZAT - begin mrt - 09:45 68 €
DK LENTE MALE 09-12 JAAR ZAT - begin mrt - 11:00 68 €

Attentie!

Mensen die zich inschrijven voor de HERFSTsessie hebben een voorkeurrecht voor alle sessies erna.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 2x 20 per leeftijdscategorie om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 2019-2020-2021

68 € per persoon voor 12 weeksessies van elk maximun 60 minuten 

 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.
 • Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies. 

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 4 nieuw aangebrachte leden

Inbegrepen 

 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Akkoord fotoreportage & publicatie 

Waar 

Sint-Kruis - Veltembos en omgeving - Verzamelen parking Interbad - Veltemweg 35  

Kledij : sportief en bestand tegen alle weersomstandigheden - Er is voldoende parkeermogelijkheid in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Duo-Kamp Kinou-sessies geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgevers

De lesgevers zijn Tom Van Parijs en Sofie Van Hecke. Tom is een master in de LO, volleybalkenner en lesgever indoor movecamp. Sofie is een fitnesscoach, lesgeefster BBB en bootcamps.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347