Kinderyoga

Laatste nieuws

Inschrijven voor het seizoen 2018-2019 kan online vanaf 15 juni voor NIEUWE mensen. De huidige actieve leden ontvangen tussen 30 mei en 15 juni een mail met voorkeursrecht.

Data proefsessie : febr: 24/ maart: 03-10-17

Data lentesessie : mrt: 24-31/ apr: 21-28/ mei: 05-12-19-26/ jun: 02 - niet in de paasvakantie

 

Inschrijven voor de lentesessie : klik op de oranje tegel hiernaast en vul alle gegevens in. Aantal vrije plaatsen op dit ogenblik :   

KY MINI ST-PIETERS 04-06 JAAR ZAT - 24 feb - 09:30 bezig
KY MINI ST-PIETERS 07-09 JAAR ZAT - 24 feb - 11:00 bezig
KY LENTE ST-PIETERS 04-06 JAAR ZAT - 24 maa - 09:30 03
KY LENTE ST-PIETERS 07-09 JAAR ZAT - 24 maa - 11:00 04

 

Davos Inc start met het aanbod kinderyoga tegen de meest democratische prijs in de Brugse Regio : 5 euro per uur. Yoga is zonder twijfel goed voor iedereen. Maar buiten Davos kost yoga veel geld : tussen 08-12 euro per uur. Voor veel mensen is tegen deze prijzen geen kinderyoga haalbaar. Kinderen moeten goedkoop toegang hebben tot yoga : geheel in lijn met onze clubfilosofie en ons ander aanbod.

Wat

Druk, druk, druk ! Ook kinderen hebben het druk : in de klas, thuis, in hun vrije tijd. Er is nauwelijks tijd om eens niet te moeten presteren en dat kan binnen een uurtje kinderyoga : hier mag alles, mag er plezier gemaakt worden, een welgekomen opluchting ! Rust, soepelheid en kracht : lichaam en geest in verbinding brengen binnen de eigen kinderwereld.

De kinderen leren op een speelse manier bewegen. Via een verhaaltje waarin hun creativiteit wordt gestimuleerd, worden er oefeningen uitgevoerd afgewisseld met rustige momenten waarin korte aanraakoefeningen, concentratie- en ademspelletjes worden gedaan. We sluiten de les altijd af met een ontspanningsoefening. Het is voor kinderen een mooie manier om te ontspannen en even niet te moeten presteren. Het vergroot hun zelfvertrouwen en zelfrespect en helpt hen beter om te gaan met emoties.

Yogahoudingen houden het kinderlichaam soepel en hun ademhaling natuurlijk. We maken vooral veel plezier en kinderen blijven steeds zichzelf, wie ze ook zijn.  

Een aantal afspraken om ten volle te kunnen genieten :

 • altijd op blote voeten en op je eigen matje
 • makkelijk zittende kledij
 • horloges, kettingen, armbanden en adere sieraden laat je thuis
 • lange haren worden in een knotje gedragen
 • niet rennen in de yogaruimte

Aan de ouders : de kinderen dienen 5 minuten voor de aanvang van de les aanwezig te zijn - telefoons op stil - op tijd afhalen na de les

Aanbod 

Een proefsessie van 4 zaterdagen : 20 euro per kind. We voorzien daarna met start 24 maart een volwaardige sessie van 9 zaterdagen met uitzondering tijdens de Paasvakantie : prijs 45 euro per kind.

KY MINI ST-PIETERS 04-06 JAAR ZAT - 24 feb - 09:30 20 euro
KY MINI ST-PIETERS 07-09 JAAR ZAT - 24 feb - 11:00 20 euro
KY LENTE ST-PIETERS 04-06 JAAR ZAT - 24 maa - 09:30 45 euro
KY LENTE ST-PIETERS 07-09 JAAR ZAT - 24 maa - 11:00 45 euro

Attentie!

Kinderyoga is geen kinderopvang maar een bewuste keuze van ouders en kind : respecteer de 5 minuten aanwezigheid vooraf en kom tijdig je kind ophalen na de sessie zonder opvang.

Wie

Ieder kind binnen de leeftijdsgroepen kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 15 kinderen elk om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen komt u op de wachtlijst. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs

20 € per persoon voor 4 proefweeksessies van elk minimum 60 minuten en 45 € per persoon voor de lentesessie van 9 weeksessies, steeds op zaterdagmorgen - gelieve een ligmatje mee te brengen

Geen sessies in de Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden. Een probeerles tijdens de proefsessies kan niet. Voor de lentesessie uitzonderlijk wel mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies. Er wordt niet gewerkt met beurtenkaarten noch kan per beurt betaald worden.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 20 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden - niet geldig voor de proefsessie.

Inbegrepen

 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Akkoord fotoreportage & publicatie

Waar 

BS De STEMPEL, Karel Ledeganckstraat 3 - Sint-Pieters-Brugge. Complex is gelegen achter de vestiging van Delhaize langs de Blankenbergse Steenweg. Inrijden voorbij het hekken aan de parking en wandelen naar het STEM-lokaal. 

Risico's

Het volgen van kinderyoga geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgeefster

Olivia Dauchy volgde een erkende opleiding kinderyoga instructor te Gent (onder leiding van Margot Philips) en is momenteel nog steeds aan het bijscholen met cursussen en opleidingen. Zij volgde een driejarige opleiding woordkunst aan de kunstacademie en een erkende opleiding tot gediplomeerd masseuse. Zij geeft wekelijks op dinsdag tieneryogales in de Stamina school in Brugge en daarnaast nog verscheidene yoga opdrachten voor diverse leeftijdscategorieën. Passie voor gezond eten. Grote belangstelling in een holistische visie. Yoga is niet alleen het beoefenen van de sport maar een manier van leven. 

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347