Kleuterkampen

Laatste nieuws 

De inschrijvingen voor de Kerstkampen op 02-03-04 januari 2019 starten op 19 oktober om 19:00: u kan terecht voor een kleuterkamp in Male-Sint-Kruis (Kantelberg) en Sint-Andries (Manitoba) - het zijn kampen zonder specifiek thema maar met een goedgevuld programma vol afwisseling - de prijs bedraagt 67 euro voor drie dagen : na uw inschrijving volgt een bevestiging met de betalingsgegevens voor uw bankoverschrijving binnen de 10 dagen - 10 dagen voor de start ontvangt u een infomail per locatie - de plaatsen zijn beperkt gezien het aantal beschikbare monitoren - alle algemene info hierna op deze site geldt ook voor deze kampen - geen enkele vorm van korting mogelijk gezien de gebroken periode.

De inschrijvingen voor de Paas- en zomerkampen 2019 gaan online op 23 november - Indien u voor onze kampennieuwsbrief wenst opgenomen te worden : mail davoskampen@outlook.com

Algemeen

Davos Inc zorgt voor een uitstekende organisatie en opvang tegen een erg budgetvriendelijke prijs : kleinschalig op maat waar kwaliteit primeert boven kwantiteit, ook voor zij met nood aan speciale aandacht & behoeften.

Het programma verschilt per locatie omdat we onze teams alle creatieve vrijheid laten om op basis van hun expertise er een passende invulling aan te geven.

Voor de kleuterkampen Koekelare hebben de monitoren-kleuterjuffen geen band met De Lettertuin maar zijn zij door davos inc bij elkaar gebracht.

Locaties

 • MALE SINT-KRUIS
 • SINT-ANDRIES
 • SINT-MICHIELS
 • SINT-PIETERS
 • OEDELEM
 • VIVENKAPELLE
 • KOEKELARE

Aanbod

 • Eén week waarin een compleet programma wordt aangeboden : binnen- en buitenspelen, knutselen, sporten, parcours, groepsspelen, muziekanimatie, ... Indien mogelijk gaan we ook op wandel of we vragen om van thuis uit iets mee te brengen. Alle activiteiten in een groene omgeving. Middaglunch zelf meebrengen.
 • Budgetprijs voor 5 dagen : 87€
 • Ervaren & opgeleide monitoren
 • Start : 09:00 - 16:00
 • Opvang : vanaf 08:00 - tot 17:00
 • Extra opvang : 1€ per kind per begonnen half uur voor of na de gewone opvang - cash betalen 1e kampochtend

Themakamp : wetenschap - 02-09 juli + 27 aug 2018

Davos Inc organiseert voor de allereerste keer Wetenschapskampjes die door gaan op de site van De Stempel te Sint-Pieters-BruggeTwee weken in juli en één week eind augustus.

In iedere kleuter schuilt een uitvinder : wie graag creatief bezig is, in een mini-labo onderzoek wil doen, blokkenconctructies wil bouwen in een Lego-center, wil leren programmeren, ... kan hiervoor exclusief terecht in het STEM-education gebouw. Programma aangepast aan kleine kinderen. Alle materiaal is aanwezig. Opgeleide leerkrachten in combinatie met davos-monitoren die van wetenschappen hun lievelingsvak gemaakt hebben.- aantal kleuters beperkt tot 30 per week - onveranderd lage  prijs : 87 euro per volle 5-dagenweek. Voor de kleuters : in de voormiddag spelenderwijs onderzoek, research en programmatie in het STEM-gebouw. (STEM* = science - technology - engineering - mathematics) en in de namiddag spelen in een groene omgeving-knutselen-fietsen, enz ....

De wondere wereld van technische en wetenschappelijke ontwikkelingen ook tijdens de zomervakantie door de ogen en handen van een kleuter : de eerste stapjes van kennis opdoen in voorbereiding van die supersnel veranderende wereld. Alle andere informatie die geldt voor een kleuterkamp is ook van toepassing voor dit wetenschapskamp.

Kinderen die ouder zijn dan 6 jaar bij de start van de kampen kunnen deelnemen aan het wetenschapskamp voor sporters, zelfde periodes, zelfde locatie.

Wie

Kinderen tussen 2.5 en 6 jaar of zoals het in de volksmond wordt gezegd : peuters die zindelijk zijn en iedereen uit de kleuterafdelingen. Jongens en meisjes. Het samenbrengen van broers en zussen – als ze in andere leeftijdsgroepen onderverdeeld worden – wordt op maat met de ouders besproken.

Indien 4 weken voor de kampstart minder dan 8 kinderen per kamp zijn ingeschreven stellen wij per mail een samenvoeging met een nabijgelegen kamp voor of een volledige annulatie. De ouders kunnen hun beslissing binnen de week overmaken.

Heeft u oudere kinderen : klik dan hier : http://www.davosinc.be/sport-en-spel-kampen

Prijs 2018

87€ voor een 5-daags kamp

Indien uw kind niet voor de volle week komt : 

 • 77 € voor 4 dagen
 • 67 € voor 3 dagen
 • 47 € voor 2 dagen
 • 37 € voor 1 dag

Wij laten in principe geen kinderen toe voor 1 dag of halve kampdagen : zowel voor het kind als voor het moniteam is dit geen meerwaarde; toch zijn we bereid om uw vraag & motivatie per mail te lezen en te beantwoorden; voor halve kampdagen - indien goedgekeurd - geldt geen extra opvang;

Uw inschrijving via deze site is definitief en onherroepelijk en kan nooit een vrijblijvende optie zijn. In geval van overboeking heeft een inschrijving voor een volle week steeds voorrang op alle andere periodes. Uw inschrijving houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317. Een optie nemen op een kampweek is enkel mogelijk via mail.

Met uw inschrijving geef je davos inc toestemming om een genomen foto te gebruiken voor publicatie op onze folders.

* in onze folder gebruiken wij de term : "nergens goedkoper" - dit geldt alleen voor onze club als privé-aanbieder en niet-gesubsidieerd door derden. Andere aanbieders zoals kampen van gemeenten en steden zijn goedkoper omdat die fors gesubsidieerd worden (en wij hebben daar als club geen probleem mee).

Opvang

Standaard van 8.00 tot 17.00u

Extra betalende opvang : 7:30 to 18:00u - 1€ per begonnen halfuur per kind- contant te betalen de eerste kampdag

Waar : adressen

 • MALE SINT-KRUIS : VBS KANTELBERG – De Linde 94
 • SINT-ANDRIES : BS MANITOBA - Manitobalaan 48
 • SINT-MICHIELS : MPI DE KAPROENEN - Kaproenenhof 32
 • SINT-PIETERS : BS DE STEMPEL - Karel Ledeganckstraat 3
 • OEDELEM : TER BUNEN - Bruggestraat 30 - ingang : J Creytensstraat
 • VIVENKAPELLE : VBS OLVA - Bradericplein 16A
 • KOEKELARE : BS DE LETTERTUIN - Ringlaan 18 

Wanneer 2019

  KERST      
         
KL MALE 2-jan 3D - 67€  
KL ST-ANDRIES 2-jan 3D - 67€  
         
  PASEN & ZOMER info volgt  info volgt  
         

Inbegrepen

 1. BA-verzekering Ethias
 2. Fiscaal attest 2018 automatisch per mail eind november 2018
 3. Een brikje verfrissing en 2x wafeltje/koekje
 4. Heerlijk uitzwaaigeschenkje
 5. Persoonlijk einddiploma
 6. Groepsfotosessie per kamp
 7. Pedagogisch geschoolde hoofdmonitoren
 8. Gratis opvang 08.00 - 17.00
 9. Ingevuld mutualiteitsattest behalve CM (aparte procedure)
 10. Gegarandeerd lage prijs
 11. Akkoord fotoreportage & publicatie

Annulaties en ristorno's 

 • Met doktersattest: wij zijn loyaal en flexibel :
  • integrale terugbetaling via een tegoedmail vanaf de 3e dag
 • Zonder doktersattest: 
  • meer dan 10 dagen voor de kampstart : terugbetaling met aftrek van 30€ administratiekosten per kind per week via een tegoedmail
  • minder dan 10 dagen voor én tijdens de kampstart en voor één kampdag : geen terugbetaling mogelijk
 • Een annulatie kan steeds gratis omgeboekt worden naar een andere kampweek binnen hetzelfde kampjaar

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of voor een volgende kampbetaling of kan doorgegeven of verkocht worden. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Korting 

Uitsluitend geldig voor een 5-dagenweek

Gezinskorting:

5€ per extra lid van het gezin op hetzelfde adres 

Sofocokorting:

5€ per lid van het gezin op hetzelfde adres - cumuleerbaar met de gezinskorting mits overmaking van het Sofoco-lidnummer.

Deze kortingen zijn direct aftrekbaar. Indien vergeten bij de inschrijving dan regelen we dit op eenvoudig verzoek tot uiterlijk 15 dagen na de betaling.

Inschrijven

Vanaf 20 oktober 2017 voor de Kerstkampen 2018 en vanaf 24 november 2017 om 21:00 voor de Paas- en Zomerkampen

Procedure:

 1. na het invullen van het inschrijvingsformulier drukt u onderaan op VERZENDEN
 2. automatisch bij het verzenden ziet u de inhoud van uw inschrijving én het betalingsverzoek
 3. in de bevestigingsmail staat de regeling voor uw betaling
 4. uw betaling : uiterlijk 10 dagen na de inschrijving via BE61 6528 0018 5317 met referte vermelding
 5. een 10-tal dagen voor de start van het kamp ontvangt u per mail de nodige praktische info

Wij sturen geen bevestigingsmail noch een betalingsbevestiging.

Fiscaal attest

Uitgaven voor kampen tijdens de vakanties voor kinderen tot 12 jaar komen in aanmerking voor fiscale aftrek. De fiscus legt een max. aftrekbaar bedrag per dag en per kind vast. Het fiscaal attest moet NIET meegestuurd worden met de aangifte.

Davos Inc is gemandateerd voor het Schepencollege van Stad Damme om ouders fiscale attesten af te leveren.

Het fiscaal attest 2018 wordt automatisch per mail verstuurd eind november 2018.

Mutualiteit

Neem zelf contact op met je mutualiteit over hun terugbetaling(en) aan uw kind(eren). Sommige formulieren kan u zelf downloaden en ons bezorgen op de eerste kampdag ‘morgens.

A. indien u lid bent van de CM :

Nieuwe regeling vanaf 01/10/2014 : Davos Inc is overbodig als tussenpersoon - uitsluitend geldig voor via bankrekening betaalde lidgelden :

Indien je je lidgeld contant betaalde dan geldt werkwijze B.

B. voor alle andere mutualiteiten

Download het teruggaveformulier kampen, vul het in en geef het af de eerste kampdag aan de hoofdmoni : wij vullen het tijdens de week in en u krijgt het terug op vrijdag.

Monitoren

De 115 Davos-monitoren zijn bijzonder gemotiveerd en een perfecte mix van zowel jarenlange ervaring als enthousiast engagement. Wij geven op ieder kamp de kans aan een aspirant om het vak van moni aan te leren onder begeleiding. We streven naar een vaste groep max 12 kinderen per monitor.

Info

Wij kiezen bewust voor kwaliteit boven kwantiteit. Vanwege de grote belangstelling voor onze kampen vragen wij om zo snel mogelijk te willen inschrijven.

Vragen

alle praktische kampvragen

jessica verbeke - hoofdcoördinatie kampen - jessicaverbeke@msn.com - 0496 446 118

alle andere vragen

martin blomme - stichter & bestuurderdavoskampen@outlook.com - 0477 761 347