LaBlast Dance Fitness

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws 

Nieuwe mensen kunnen inschrijven voor de LENTE sessie - wij zijn erg flexibel met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.   

Actieve leden die aan de slag zijn in de lopende sessie worden 4 dagen voor de start uitgenodigd per mail voor de LENTE sessie - zij moeten administratief NIETS meer ondernemen. 

DATA WINTERSESSIE: nov 18-25/ dec 16-23/ jan 13-20-27/ feb 03-10

LB LENTEDON - 17 feb - 19:3005
  • alle info : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend mits niet volzet- instappen steeds mogelijk
  • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

LaBlast is nog niet zo bekend in het Brugse Ommeland maar staat voor Fitness Powered by Dance. Het is een levensveranderend dansfitnessprogramma dat de geest inspireert en het lichaam transformeert terwijl de ware vaardigheid van dans aangeleerd wordt. Geïnspireerd door het TV-programma "Dancing with the Stars". Deze energiegevende sessies combineren stijldansen met calorie-vernietigende eigenschappen van intervaltraining.

LaBlast is een perfecte balans tussen dans en fitness. Je zal ongemerkt passen zetten in dansen zoals de Jive, Merengue, Cha-cha-cha, Salsa, Quickstep, Lindy Hop, Disco, Paso Doble, Weense Wals en nog veel meer. Geen partner nodig ! Tijdens de sessies dans je op muziek van elke artiest, genre en tijdperk. Het is ontworpen voor zowel beginnende als ervaren dansers. Deelnemers volgen hun eigen tempo.

LaBlast is ontwikkeld door Louis Van Amstel, meervoudig wereldkampioen en meedere seizoenen te zien in "Dancing with the Stars". Hij ziet mensen een metamorfose ondergaan en het was zijn wens om ook zonder partner te kunnen blijven dansen en fitnessen.

Wat

Ballroom fitness dance ! 

Een groepsfitness, total body workout. Bevrijdend dansen en ongemerkt aan je conditie werken. De basis van alle gekozen dansen komt steeds terug in vele variaties naarmate de sessies vorderen. Het is een fitnesspakket geschikt voor jong en minder jong, met of zonder danservaring en solo. Optimistische en vrolijke insteek. De danspatronen worden steeds samen ingeoefend.

Geschikt voor iedereen. Instappen kan ook na de start van de sessie. Geen partner nodig om te fitnessen (al dansend).

Een sessie wordt als volgt opgebouwd : opwarming - diverse basisstappen in functie van de gekozen dansen - cardio opbouw - lichte krachttraining - interval - cooldown.

Verschillen met zumba

  • meer variatie (zowel binnen de aangeboden dansstijlen als in de muziek)
  • uitgebreider patronenpakket : de wijziging in de danspatronen zijn kwasie oneindig 
  • lichte krachttraining waarbij men indien gewenst gebruik kan maken van (eigen) gewichten

Aanbod  2021-2022

LB HERFSTDON - 09 sep - 19:3045€
LB WINTERDON - 18 nov - 19:3045€
LB LENTEDON - 17 feb  - 19:3045€

Wie 

Iedereen kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 40 om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig. U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317. 

Prijs 

Voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten op donderdag betaalt u 45 euro. Invallen tijdens een lopende sessie kan zonder probleem mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies. 

Annulaties & ristorno's 

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten 

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden. 

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden 

Waar

De sportzaal in de Freinetschool Context - De ingang is te bereiken via (GPS) De Waterwilgen, ter hoogte van huisnummer 25 - 8310 Sint-Kruis. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's 

Voor zover wij weten zijn er geen risico’s. Deelnemen geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist. 

Lesgever 

Onze lesgeefster is Brenda  De Deckere, een gecertificeerde LaBlast-instructor.  

Volgde zelf al sinds 2013 doorlopend meerdere LaBlast-sessies en stapte in 2020 bij Davos Inc voor het eerst in de zaal als lesgeefster. Zij is zeer enthousiast om LaBlast succesvol uit te bouwen en iedereen een aangename dans/fitnessbeleving te geven.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347