Latina libra

Laatste nieuws

Inschrijven voor het nieuwe seizoen 2019-2020 : klik op de oranje-rode tegel hiernaast - voltooi en verstuur het formulier.

Latina Libra herfstsessie is compleet volzet : u kan reeds inschrijven voor de wintersessie indien u een NIEUW lid bent - juiste datum wordt binnenkort gepubliceerd - deelnemers aan de herfstsessie hebben een voorkeurrecht en moeten zich niet meer inschrijven via de site maar krijgen een mail.

 • een proefles kan maar vervalt indien de sessie volzet is met betalenden - beter is een betalende sport te kiezen en nadien zonder financieel verlies over te stappen naar een andere sportkeuze - op die manier is je plaats steeds zeker.
 • voor al uw vragen : mail : martin.blomme@skynet.be 
 • hierna uiterst rechts het aantal vrije plaatsen op heden :
LA HERFST MALE DIN - 03 sep - 19:15 - 52€    volzet
LA WINTER MALE DIN - 12 nov - 19:15 - 52€    08

Speciaal aanbod : wie na Latina Libra om 20:30 ook nog een uurtje Zumba met Niels volgt, betaalt voor beiden samen slechts 77 euro i.p.v. 96 euro

 

Info

Latina Libra is een exclusieve dans workout enkel en alleen op de ritmes van SALSA en SAMBA én gloednieuw : heet, kruidig, afwisselend en met voldoende ruimte, vrijheid en aanmoediging om zelf een uur te schitteren. De choreografie is eenvoudig aangeleerd en wordt stelselmatig opgebouwd. Plezier primeert. Geen mat- noch grondoefeningen.

60 minuten opwindend fitnessen en dansen. Een uitgelaten sfeer door de warme, optimistische instructeur Niels die iedereen zonder onderscheid op sleeptouw neemt midden een Zuid-Amerikaanse sfeer. Geen pauzes. Het aanbod loopt in 3 sessies (herfst - winter - lente) van elk 9 weken van maximum 60 minuten aan 52€ per sessie per persoon. Democratische low budget prijs. De locatie is BS De Linde te Sint-Kruis. 

Aanbod seizoen 2019-2020

LA HERFST DIN - 03 sep - 19:15 52 €
LA WINTER DIN - 12 nov - 19:15 52 €
LA LENTE DIN - begin feb -  19:15 52 €

Attentie!

Mensen die zich inschrijven voor de LENTEsessie hebben een voorkeurrecht voor alle sessies erna.

Wie na Latina Libra om 20:30 ook nog een uurtje Zumba met Niels volgt, betaalt voor beiden samen slechts 77 euro i.p.v. 96 euro.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 2019-2020-2021

52 € per persoon voor 9 weeksessies van elk maximun 60 minuten 

 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.
 • Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies. 

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden

Inbegrepen 

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Akkoord fotoreportage & publicatie 

Waar 

De sportzaal van Basisschool De Linde, Brieversweg 185, Male Sint-Kruis.

De hoofdtoegang in de Brieversweg is gesloten, de ingang tot de sportzaal kan u bereiken via de straat De Waterwilgen, ter hoogte van huisnummer 21. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Latina Libra-sessies geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

De lesgever is Niels, een jonge en enthousiaste lesgever - hij is al vele jaren salsa-danser bij dansschool Ramon en geeft ook succesvol zumba op dinsdag bij davos inc.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347