Latina libra

Laatste nieuws

Wij zijn erg flexibel, hanteren zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sport- en dans op uw maat en agenda  is onze andere grote troef. Gymlib gebruikers zijn welkom mits 24u voorafgaand een SMS naar 0477 761 347.

Data lentesessie : feb 04-11-18-25/ mrt 03-10-17-24-31 - 9 sessies

 • wens je nog instant aan te sluiten of voor je vragen - mail : martin.blomme@skynet.be 
 • wens je als NIEUW lid in te schrijven voor de lentesessie : klik op de oranje tegel hiernaast
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend : mail : martin.blomme@skynet.be 
 • bevalt de lopende sessie je toch niet helemaal : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons ander aanbod
LA LENTE MALE DIN - 04 feb -  19:15 - 52€    start

Speciaal aanbod : wie na Latina Libra om 20:30 ook nog een uurtje Zumba met Niels volgt, betaalt voor beiden samen slechts 75 euro i.p.v. 96 euro 

Info

Latina Libra is een exclusieve dans workout enkel en alleen op de ritmes van SALSA en SAMBA én gloednieuw : heet, kruidig, afwisselend en met voldoende ruimte, vrijheid en aanmoediging om zelf een uur te schitteren. De choreografie is eenvoudig aangeleerd en wordt stelselmatig opgebouwd. Plezier primeert. Geen mat- noch grondoefeningen.

60 minuten opwindend fitnessen en dansen. Een uitgelaten sfeer door de warme, optimistische instructeur Niels die iedereen zonder onderscheid op sleeptouw neemt midden een Zuid-Amerikaanse sfeer. Geen pauzes. Het aanbod loopt in 3 sessies (herfst - winter - lente) van elk 9 weken van maximum 60 minuten aan 52€ per sessie per persoon. Democratische low budget prijs. De locatie is BS De Linde te Sint-Kruis. 

Aanbod seizoen 2019-2020

LA HERFST DIN - 03 sep - 19:15 52 €
LA WINTER DIN - 12 nov - 19:15 35 €
LA LENTE DIN - 04 feb -  19:15 52 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht en ontvangen uiterlijk 3 dagen voor de startdatum van de nieuwe sessie een uitnodigingsmail met alle info. Wie na Latina Libra om 20:30 ook nog een uurtje Zumba met Niels volgt, betaalt voor beiden samen slechts 75 euro i.p.v. 96 euro.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 2019-2020-2021

52 € per persoon voor 9 weeksessies van elk maximun 60 minuten 

 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.
 • Wintersessie uitzonderlijk 6 sessies aan 35 euro
 • Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies. 

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden

Inbegrepen 

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Akkoord fotoreportage & publicatie 

Waar 

De sportzaal in de Basisschool De Linde - De ingang is te bereiken via (GPS) De Waterwilgen, ter hoogte van huisnummer 21 - 8310 Sint-Kruis. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Latina Libra-sessies geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

De lesgever is Niels, een jonge en enthousiaste lesgever - hij is al vele jaren salsa-danser bij dansschool Ramon en geeft ook succesvol zumba op dinsdag bij davos inc. zijn inspirerende manier van lesgeven en het betrekken van de zaal worden erg fel gesmaakt.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347