Mass-Inc

Laatste nieuws 

  • Boekingen graag 3-4 weken vooraf aan te vragen
  • Boekingen enkel op vrijdag - zaterdag 
  • NIEUW ! Lichaamsmassage 90 minuten tegen de laagste prijs

Info

MASS-INC is geen activiteit van Davos Inc. Wij ondersteunen dit initiatief omdat het aansluit bij onze waarden.

MASS-INC biedt massages & epilages aan tegen de laagste prijs in de Regio Brugge, zowel thuis bij Mass-Inc als bij u thuis; de abonnementen voor 4 beurten zijn nergens voordeliger. U kan er ook terecht voor geschenkenbonnen vanaf 15 euro; Bekijk de formules voor partikulieren, voor bedrijven en groepen en voor vrienden en groepen. Alle info: www.mass-inc.be

Absolute bodemprijzen en lage abonnementsformules : nooit eerder was het instapniveau om van massages te genieten, zo uitnodigend laag.

 

Recenste nieuwsbrief

mass inc beweegt : stuur mij door ! 

…………………………………………. 

NIEUWE PRIJZEN : ERG LOW BUDGET !

 

Vanaf maandag 11 april 2016 worden de prijzen lichtjes aangepast : ze blijven erg democratisch en haalbaar voor iedereen ! Hierna een overzicht, de volledige lijst vindt u terug op mijn website vanaf begin april. De aangepaste prijzen voor een aantal epilages kan u daar ook nakijken. 

        abonnement  
    minuten minuten
all-in volledige relaxatiemassage 1x60 32 4x60 102
all-in full bodymassage 1x90 62 4x90 212
all-in anti-stessmassage 1x30 22 4x30 64
all-in voet-handmassage 1x30 22 4x30 64
all-in gelaatsverzorging 1x45 28 4x45 88
all-in gelaatsmassage 1x20 18 4x20 58
           

 

AFSPRAKEN : GRAAG TIJDIG ! 

De vraag naar betaalbare massages blijft erg hoog en gaat nog steeds in stijgende lijn, zeker nu de lente – en zomermaanden in aantocht zijn. Uiteraard ben ik hier erg blij om. Om zo weinig mogelijk mensen te moeten teleurstellen vraag ik iedereen tijdig een afspraak aan te vragen ( via de website of via sms ). Op heden moet u rekenen op een wachttijd van 3-4 weken.

  

AANBOD : UITBREIDING OP KOMST ! 

Tegen begin deze zomer mag u een nieuw aanbod verwachten : de hotstone massage ! Misschien niet onbekend maar de aangename warmte van de stenen samen met het heerlijke gevoel en het extra ontspannend effect maken hiervan een unieke ervaring. Uiteraard zal ook deze massage erg low budget geprijsd aangeboden worden. Meer info binnen een paar maanden.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………….................

Met vriendelijke groeten, 

Justine Blomme - MASS-INC - http://www.mass-inc.