Modern Jazz Dance

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Modern Jazzdance is volzet - mailen voor een gemotiveerde instapdeelname kan altijd - wij zijn erg flexibel met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.   

Actieve leden die aan de slag zijn in de lopende sessies worden 4 dagen voor de start uitgenodigd per mail voor de LENTE sessie - zij moeten administratief NIETS meer ondernemen.  

DATA HERFSTSESSIES: sep 15-22-29/ okt 06-13-20-27/ nov 10-17-24/ dec 01/ jan 12-19-26/ feb 02 - niet in de herfst-en kerstvakantie 

JD LENTEOPEN LEVEL- 09 feb - 19:30mail ons
 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • beide sessies zijn volzet - indien interesse dan graag een gemotiveerde mailaanmelding
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend mits niet volzet- instappen steeds mogelijk
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbo

Info

Start van ons 7e seizoen. Er is een herfstsessie en een lentesessie steeds op woensdagavonden in de spiegelzaal van het KTA Sint-Michiels. De prijs is met 4 euro per uur erg budgetvriendelijk.

Modern Jazzdance is een mix van stijlen : van lyrical jazz over hip-hop tot moderne dans. Er is een vaste opwarming waarin technieken zoals pliés, tendues, enz .... aan bod komen. Er worden technieken voor spierversterkende oefeningen aangeleerd voor buik, rug en armen. Ook aan lenigheid wordt gewerkt. Nadien worden stap voor stap een aantal verplaatsingen aangeleerd met danspassen als pas-de-bourrées, chassées, walks, draaien en sprongen. Hierna wordt gestart met de choreografie/dansluik. Om de 3 à 4 weken starten we een nieuwe combinatie. Gedurende het jaar worden verschillende muziek- en dansgenres gebruikt.

Nieuw concept vanaf september 2018“open level”. Iedereen is welkom in dezelfde les. We maken geen onderscheid meer tussen beginners en gevorderden. Heb je nu ervaring of niet, het maakt niet uit. Tijdens de les wordt gedifferentieerd en krijgt iedereen de nodige uitdaging op eigen niveau. We verlengen de les wel met 15 minuten. We krijgen zo meer tijd om de choreo’s uit te werken. Sessies van 90 minuten.

De lessen zijn voor mensen die goed en correct willen leren dansen of hun opgebouwde kennis willen onderhouden en bijschaven. Er wordt niet gewerkt naar een optreden : geen druk, no stress, just fun ! Garantie op dansbeleving een full jaar: dansen voor uzelf, puur en voor het plezier. 

Aanbod seizoen 2021-2022

JD HERFSTOPEN LEVEL- 15 sep -19:3090 €
JD LENTEOPEN LEVEL- 09 feb - 19:3090 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht.

Wie

Iedereen ouder dan 15 jaar en die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 25 om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 

 • Open Level : 19:30-21:00 - 90€ voor 15 weken van elk 90 minuten
 • Doelpubliek: iedereen van jong (15+) tot minder jong.
 • Steeds op woensdag

Geen sessies in de Herfst - Kerst- Krokus en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de HERFSTSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent

Waar & wanneer

KTA Brugge - Rijselstraat 07 - Sint-Michiels-Brugge - Grote Spiegelzaal

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Er is een ruime parking ter beschikking. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Modern Jazzdance geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgeefster

Onze lesgeefster heeft 33 jaar danservaring ( Rust Roest Brugge, Cadanza Team, Fedes, Studio Credo, ....). Regentes LO en afgestudeerd in New Trier High School Chicago, trainster B Bloso en volgt nog steeds nationale en internationale dansstages.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347