Modern Jazz Dance

Laatste nieuws

Inschrijven voor het seizoen 2018-2019 kan online vanaf 15 juni voor NIEUWE mensen. De huidige actieve leden ontvangen tussen 30 mei en 15 juni een mail met voorkeursrecht.

Data lentesessies : jan: 24-31/ feb: 07-21/ mrt: 07-14-21-28/ apr: 18-25/ mei: 02-09-16-23-30 - niet in de paasvakantie

 

Interesse - info - inschrijven voor de septemberstart : mail je vraagmartin.blomme@skynet.be -  Aantal vrije plaatsen op heden :    

JD LENTE BEGIN - 24 jan - 19:00 volzet
JD LENTE GEVOR - 24 jan - 20:15 03

Info

Start van ons 4e seizoen op 20 september. Er is een herfstsessie en een lentesessie, steeds op woensdagavonden in de spiegelzaal van het KTA Sint-Michiels. De prijs is met 5.3€ per uur erg budgetvriendelijk.

Modern Jazzdance is een mix van stijlen : van lyrical jazz over hip-hop tot moderne dans. Er is een vaste opwarming waarin technieken zoals pliés, tendues, enz .... aan bod komen. Er worden technieken voor spierversterkende oefeningen aangeleerd voor buik, rug en armen. Ook aan lenigheid wordt gewerkt. Nadien worden stap voor stap een aantal verplaatsingen aangeleerd met danspassen als pas-de-bourrées, chassées, walks, draaien en sprongen.

Hierna wordt gestart met de choreografie/dansluik op niveau beginners of gevorderden. Gedurende het jaar worden verschillende muziek- en dansgenres gebruikt.

De lessen zijn voor mensen die goed en correct willen leren dansen of hun opgebouwde kennis willen onderhouden en bijschaven. Er wordt niet gewerkt naar een optreden : geen druk, no stress, just fun ! Garantie op dansbeleving een full jaar : dansen voor uzelf, puur en voor het plezier.

Aanbod seizoen 2017-2018

JD HERFST BEGIN - 20 sept - 19:00 77 €
JD LENTE BEGIN - 24 jan  -  19:00 77 €
JD HERFST GEVOR - 20 sept - 20:15 77 €
JD LENTE GEVOR - 24 jan  -  20:15 77 €

Attentie!

Mensen die actief zijn in de HERFSTessie moeten zich NIET opnieuw inschrijven : zij beschikken over een voorkeurrecht voor de LENTE en ontvangen een uitnodigingsmail.

Wie

Iedereen ouder dan 15 jaar en die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen komt u op de wachtlijst. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs

 • Beginners:       19:00-20:15 - 77€ voor 15 weken
 • Gevorderden:  20:15-21:30 - 77€ voor 15 weken
 • Doelpubliek: iedereen van jong (15+) tot minder jong.
 • Steeds op woensdag

Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Slotreceptie midden mei 2018
 • Akkoord fotoreportage & publicatie

Waar & wanneer

KTA Brugge - Rijselstraat 07 - Sint-Michiels-Brugge - Grote Spiegelzaal

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Er is een ruime parking ter beschikking. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Modern Jazzdance geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgeefster

Onze lesgeefster heeft 30 jaar danservaring ( Rust Roest Brugge, Cadanza Team, Fedes, Studio Credo, ....). Regentes LO en afgestudeerd in New Trier High School Chicago, trainster B Bloso en volgt nog steeds nationale en internationale dansstages.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347