Movecamp

Laatste nieuws

Inschrijven voor het nieuwe seizoen 2019-2020 : klik op de oranje-rode tegel hiernaast - voltooi en verstuur het formulier.

ATTENTIE : Movecamp is volboekt - wie nog wil starten in september kan eventueel terecht bij BOOTCAMP Sint-Kruis : zo goed als hetzelfde concept maar dan outdoor in het Veltembos naast het Interbad - na 15 oktober kan dan eventueel terug overgestapt worden naar MOVECAMP mits financiële verrekening zonder kosten;

 • een proefles kan maar vervalt indien de sessie volzet is met betalenden - beter is een betalende sport te kiezen en nadien zonder financieel verlies over te stappen naar een andere sportkeuze - op die manier is je plaats steeds zeker.
 • voor al uw vragen : mail : martin.blomme@skynet.be  
MO MOVECAMP MAA - 09 sept - 19:00    volzet
MO MOVECAMP MAA - 09 sept - 20:00    volzet

Info

Movecamp : leer (opnieuw) bewegen ! Davos Inc wil de recreatieve sporter en alle personen op zoek naar gediversifieerde beweging de mogelijkheid bieden om hun conditie op peil te houden, elk op hun eigen tempo. Het programma is identiek voor zowel 19:00 als 20:00.

De voorbije 10 jaar noemden wij dit aanbod Start To Move. De inhoud van de sessies blijft grotendeels : interval jogging, running en wandelen, opbouwend. Intervaltraining & gymnastische conditieopbouw. Bij droog weer gaan we outdoor in en rond het Veltembos. Diverse oefeningen op matten en aan de rekken. Buikspieroefeningen zijn een vast onderdeel van elke sessie. Ruimte voor groepsspelen als honkbal, korfbal, volley, ...  5-wekelijks organiseren wij een cross-trainingparcours met een extra begeleider. Elke sessie wordt meestal afgesloten met een 15/20 minuten badminton. Voor zij die niet graag veel joggen is er activiteit op het middenplein. De ganse sessie is er meestal muziek op de achtergrond. Uitstekende accommodatie.

De basisfilosofie is dat een uurtje beweging per week een absoluut minimum is voor de conditie, voor een goede gezondheid en ademhaling. Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen : heb je zo goed als geen conditie, bepaal dan zelf je eigen tempo en forceer niets. Motiverend om met je partner of vriend(en) samen te komen. Iedere sessie is instapklaar. Overdrijf echter niet : spieren en gewrichten zullen zich laten voelen. Bepaal zelf je eigen intensiteit en plan je sportavonden in je agenda.

Wat niet

Geen Bootcamp : dat is steeds outdoor in alle weersomstandigheden én bevat geen groepssporten met bal of shuttle.

Aanbod seizoen 2019-2020

MO MOVECAMP MAA - 09 sept - 19:00 99 €
MO MOVECAMP MAA - 09 sept - 20:00 99 €

Wie

Voor iedereen, jong en oud met of zonder conditie. U bepaalt zelf het tempo van uitvoering. 

U kan zich inschrijven door rechtsboven op de ORANJE knop te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 2019-2020-2021

 • 99 € per full  jaar per persoon voor 30 weeksessies van elk een uur steeds op maandag
 • 69 € per half jaar per persoon voor 15 weeksessies : enkel via mail aan te vragen : martin.blomme@skynet.be. Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.

Indien u wenst in te schrijven gedurende het lopend seizoen, ga dan naar INSCHRIJVEN en vul het document in : u krijgt dan zo snel mogelijk een voorstel.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon. U kan ook een prijs op uw maat aanvragen voor een periode buiten de jaar- of halfjaarformule: mail martin.blomme@skynet.be.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 euro verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • AANBRENGkorting : 1 bioscoopticket per nieuw aangebracht lid
 • GEZINSkorting : 5 € per extra lid van het gezin
 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.
 • Sofocokorting : 5€ – deze korting geldt ENKEL op het volle jaartarief - Cumuleerbaar - Geldig mits overmaking van het Sofoco-lidnummer.

Deze kortingen zijn direct aftrekbaar. Indien vergeten bij de inschrijving dan regelen we dit op eenvoudig verzoek tot uiterlijk 15 dagen na de betaling.

Inbegrepen in de jaarformule

 • Exclusief kado rond Kerstmis.
 • Heerlijk Paaskado.
 • BA-verzekering.
 • Slotdrink eind mei 2020
 • Akkoord fotoreportage & publicatie

Waar  

De sportzaal van het Sint-Andreas Lyceum (SASK) te Sint-Kruis  -  Bereikbaar via de Veltemweg - parking binnenplaats. Gelegen naast het Interbad.

Lesgever

De beide sessies worden verzorgd door één of twee lic. Lichamelijke Opvoeding.

Info

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347