nieuwsbrief *davos inc* 25 mei 2017

001 ACTIEVE LEDEN : uitnodiging per mail
Wie aan de slag was dit seizoen krijgt een uitnodigingsmail met voorkeurrecht tot 01 juli 2017 : wenst u terug te komen voor dezelfde sportkeuze of een andere, mail dan " JA " en regel uw betaling via bankoverschrijving. Alle prijzen blijven onveranderd en onverminderd laag.Indien je niet reageert voor 01 juli dan nemen mensen van de wachtlijst de vrijgekomen plaatsen in. Pas vanaf 25 juli komen dan de nieuw geïnteresseerden aan bod via onze brievenbus-flyer.Indien je vrienden of kennissen wil laten deelnemen : er zijn met zekerheid plaatsen vrij tot eind juli, daarna kan het snel richting volzet gaan.

 

002 NIET-ACTIEVE LEDEN : inschrijven vanaf 01 juni
Nieuwe mensen of vroegere leden die terug aan de slag willen kunnen zich vanaf 01 juni inschrijven via onze site www.davosinc.be.Indien je nieuwe mensen aanbrengt vergeet dit dan niet te vermelden op het inschrijvingsformulier : uw aanbrengkado komt eraan eind oktober of kun je direct in mindering brengen van je eigen lidgeld.
 

 

003 AANBOD : onveranderd laag & extra nieuw
Onze kernbenadering blijft aanhoudend : alle prijzen extra laag en voor volgend seizoen onveranderd - iedereen aan het bewegen krijgen hoeft niet noodzakelijk veel geld te kosten en al zeker geen dure abonnementen. Wij zijn erg flexibel voor alle wensen op uw maat. Het globaal aanbod blijft in dezelfde locaties en op hetzelfde uur. Voor het volksdansen zoeken we een nieuwe lesgever : indien we dit niet kunnen realiseren dan komt er op maandag een extra uur sixpack-pilates.NIEUW : dynamische yoga te Sint-Andries - iedere maandag om 19:30 in de bewegingszaal van De Boomhut -  lesgeefster is Joke Verkeyn die in haar debuutseizoen te Male heel wat mensen verheugde met veel dynamisch yogaplezier - max. 40 plaatsen - meer info & inschrijven vanaf 01 juni op onze site.

 

004 DAVOS INC : 10 jaar !
Dit jaar in mei bestaat Davos Inc 10 jaar - een aantal mijlpalen : 
  • Voor het eerst in onze geschiedenis bereikten we meer dan 2.850 betalende leden (recreanten en kampkinderen samen)
  • Onze nieuwsbrief bereikt voor het eerst meer dan 5.000 gezinnen - uitgezuiverde mailadressen
  • Het aantal monitoren met een vakantiejob in al onze kampen samen steeg boven de 100
  • Binnenkort kunnen jullie met ons meevieren : wij geven gratis 10 massage-avonden voor 4 weg met een totale tegenwaarde van 1.000 euro - meer info volgt

Gepubliceerd op: 31.05.2017