Ochtendkuren

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Nieuwe mensen kunnen inschrijven voor de LENTE sessie - wij zijn erg flexibel met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.   

Actieve leden die aan de slag zijn in de lopende sessie worden 4 dagen voor de start uitgenodigd per mail voor de LENTE sessie - zij moeten administratief NIETS meer ondernemen. 

DATA WINTERSESSIE: jan 20-27/ feb 03-10-17-24/ mrt 10-17-24

OCH WINTERDON - 20 jan - 10:0005
 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend mits niet volzet- instappen steeds mogelijk
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info : nieuw !

Eigen gloednieuwe groepsworkout vanaf september 2021 - exclusief bij Davos Inc te volgen. Voor het eerst organiseert Davos Inc een aanbod in de voormiddag : meer en meer mensen zijn overdag ook thuis en kunnen zich vrijmaken.

OCHTENDKUREN is een unieke, niet brutale ochtendgym voor alle leelftijden - een zachte gymnastiek om het lichaam wakker te maken voor de dag. Een mix van soft aërobics, yoga, pilates, stretching - er wordt in groep gewerkt aan mobiliteit, lenigheid , stabiliteit en ontspanning : algemene conditie.

Het aanbod loopt in 3 sessies (herfst - winter - lente) van elk 9 weken van minimum 1 uur aan 45€ per sessie per persoon met start om 10:00 in Assebroek - Sport Vlaanderen (het vroegere BLOSO). Democratische lowbudget prijs. 

De lesgeefster is decennialang ervaren en gediplomeerd en tekent binnen Davos voor het aanbod Modern Jazzdance, geeft er BBB en is ook hoofdverantwoordelijke voor het Danskamp ieder jaar de eerste week van juli samen met haar team monitoren.  

Aanbod seizoen 2021-2022

OCH HERFSTDON - 30 sep - 10.0045 €
OCH WINTERDON - 20 jan - 10:0045 €
OCH LENTEDON - 31 mrt - 10:0045 €

Attentie!

Mensen die de herfstsessie volgen beschikken over een voorkeurrecht en ontvangen uiterlijk 4 dagen voor de startdatum van de nieuwe sessie ( winter- lente) een uitnodigingsmail met alle info. Zij meoten zich in dit seizoen niet meer inschrijven via de site.

Wie

 • Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.
 • U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 

 • 45 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op donderdag - gelieve een ligmatje mee te brengen
 • Geen sessies in alle schoolvakanties tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft ieder lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten.

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent

Waar 

Sport Vlaanderen - Nijverheidsstraat 112 - 8310 Assebroek Brugge - oranje zaal - parkeren kan ter plaatse

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van OCHTENDKUREN geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgeefster

De lesgeefster is An Vanwelsenaers en heeft 33 jaar danservaring ( Rust Roest Brugge, Cadanza Team, Fedes, Studio Credo, ....). Regentes LO en afgestudeerd in New Trier High School Chicago, trainster B Bloso en volgt nog steeds nationale en internationale dansstages. De sessies worden met stemversterking afgewerkt indien nodig.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347