Sixpack - Pilates

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Nieuwe mensen kunnen inschrijven voor de LENTE sessies - wij zijn erg flexibel met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.   

Actieve leden die aan de slag zijn in de lopende sessies worden 4 dagen voor de start uitgenodigd per mail voor de LENTE sessies - zij moeten administratief NIETS meer ondernemen. 

DATA WINTERSESSIES: 

maandag assebroek: nov 29/ dec 06-13-20/ jan 17-24-31/ feb 07-14

maandag st-andries:  dec 06-20-27/ jan 17-24-31/ feb 07-14-21

SP LENTE ASSEBROEKMAA - 21 feb - 19:1504
SP LENTE ASSEBROEKMAA - 21 feb - 20:3004
SP LENTE SINT-ANDRIESMAA - 28 feb - 19:2005
 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend mits niet volzet- instappen steeds mogelijk
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Eigen pilates workout die exclusief bij Davos Inc te volgen is na het succes van voorgaande seizoenen. Geen zin in duizenden sit-ups om een strakke buik te ontwikkelen ?

Sixpack is een variante op het beter gekende pilates en een groepsfitness die ontwikkeld werd om de lichaamshouding sterker te maken met nadruk op het verbeteren van de dynamiek, balans en spierbeheersing. Alle oefeningen starten met de krachtuitbouw vanuit de buik, het bekken en de lage rug. De spieren die het dichtst bij het skelet liggen worden wekelijks getraind zodat het lichaam beter en evenwichtiger gedragen wordt. Ook de belangrijkste spier - het middenrif - wordt geviseerd. Sixpack bouwt de spanning op in de diepste buikspier, de bekkenbodem en de multifidus en de ademhaling verloopt diep en breed gestuurd vanuit de ribbenkast. Er is mentaal aandacht voor een verhoogd zelfvertrouwen en energiepeil en een beter concentratievermogen.

Sixpack is niet ontwikkeld voor zij die zoeken naar zeer veel dans, cardio en voortdurende stapbewegingen : doorvoor kan u  terecht bij Modern Jazzdance, te volgen op woensdagen.

Sixpack wordt gevolgd in een rustige omgeving met muzikale ondersteuning voor mensen die doelbewust en gemotiveerd zoeken naar de ontwikkeling van hun interne kracht. In een tijdsschema : 10' opwarming - 45' efficiënt oefenen en werken - 5' cooldownHet aanbod loopt in 3 sessies (herfst - winter - lente) van elk 9 weken van minimum 1 uur aan 50€ per sessie per persoon met start om 19:15 of 20:30. in Assebroek en start om 19:20 in Sint-Andries. Democratische lowbudget prijs. 

Aanbod seizoen 2021-2022

SP HERFST ASSEBROEKMAA - 13 sep - 19:1550 €
SP WINTER ASSEBROEKMAA - 29 nov - 19:1550 €
SP LENTE ASSEBROEKMAA - 21 feb  - 19:1550 €
SP HERFST ASSEBROEKMAA - 13 sep - 20:3050 €
SP WINTER ASSEBROEKMAA - 29 nov - 20:3050 €
SP LENTE ASSEBROEKMAA - 21 feb  - 20:3050 €
SP HERFST SINT-ANDRIESMAA - 20 sep - 19:1550 €
SP WINTER SINT-ANDRIESMAA - 06 dec - 19:2050 €
SP LENTE SINT-ANDRIESMAA - 28 feb -  19:2050 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht en ontvangen uiterlijk 3 dagen voor de startdatum van de nieuwe sessie een uitnodigingsmail met alle info.

Wie

 • Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.
 • U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 

 • 50 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op maandag - gelieve een ligmatje mee te brengen
 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft ieder lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten.

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent

Waar 

OC Sint-Kristoffel  -  Bossuytlaan 24 -  8310 Assebroek

Sportzaal Manitoba- Manitobalaan 48 - 8200 Sint-Andries

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Het zal sowieso zoeken zijn naar een geschikte parkeerplaats in de omliggende straten. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Sixpack geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgeefster

De lesgeefsters hebben ruime ervaring in het geven van lessen in fitness, BBB & spinning maar zijn tevens expert in pilates. De sessies worden met stemversterking afgewerkt.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347