Sixpack

Laatste nieuws

Inschrijven voor het nieuwe seizoen 2019-2020 : klik op de oranje-rode tegel hiernaast - voltooi en verstuur het formulier.

ATTENTIE : vanaf 30 september starten wij Pilates-Sixpack op in Sint-Andries, de lesgeefster ligt vast, de locatie nog niet met zekerheid; meer info na 22 augustus langs deze weg en via de nieuwsbrief.

 • een proefles kan maar vervalt indien de sessie volzet is met betalenden - beter is een betalende sport te kiezen en nadien zonder financieel verlies over te stappen naar een andere sportkeuze - op die manier is je plaats steeds zeker.
 • voor al uw vragen of voor reservatie van een plaats op de wachtlijst van een volzette locatie martin.blomme@skynet.be  
 • de beide herfstsessies zijn volboekt - er kan vanaf heden ook ingeschreven worden op de wintersessies voor NIEUWE mensen.
 • hierna uiterst rechts het aantal vrije plaatsen op heden :
SP HERFST MAA - 16 sep - 19:15    volzet
SP WINTER MAA - 25 nov - 19:15    03
SP HERFST MAA - 16 sep - 20:30    volzet
SP WINTER MAA - 25 nov - 20:30    06

Info

Eigen pilates workout die exclusief bij Davos Inc te volgen is na het succes van voorgaande seizoenen. Geen zin in duizenden sit-ups om een strakke buik te ontwikkelen ?

Sixpack is een variante op het beter gekende pilates en een groepsfitness die ontwikkeld werd om de lichaamshouding sterker te maken met nadruk op het verbeteren van de dynamiek, balans en spierbeheersing. Alle oefeningen starten met de krachtuitbouw vanuit de buik, het bekken en de lage rug. De spieren die het dichtst bij het skelet liggen worden wekelijks getraind zodat het lichaam beter en evenwichtiger gedragen wordt. Ook de belangrijkste spier - het middenrif - wordt geviseerd. Sixpack bouwt de spanning op in de diepste buikspier, de bekkenbodem en de multifidus en de ademhaling verloopt diep en breed gestuurd vanuit de ribbenkast. Er is mentaal aandacht voor een verhoogd zelfvertrouwen en energiepeil en een beter concentratievermogen.

Sixpack is niet ontwikkeld voor zij die zoeken naar zeer veel dans, cardio en voortdurende stapbewegingen : doorvoor kan u  terecht bij Modern Jazzdance, te volgen op woensdagen.

Sixpack wordt gevolgd in een rustige omgeving met muzikale ondersteuning voor mensen die doelbewust en gemotiveerd zoeken naar de ontwikkeling van hun interne kracht. In een tijdsschema : 10' opwarming - 45' efficiënt oefenen en werken - 5' cooldownHet aanbod loopt in 3 sessies (herfst - winter - lente) van elk 9 weken van minimum 1 uur aan 45€ per sessie per persoon met start om 19:15 of 20:30. Democratische lowbudget prijs. 

Aanbod seizoen 2019-2020

SP HERFST MAA - 16 sept - 19:15 45 €
SP WINTER MAA - eind nov - 19:15 45 €
SP LENTE MAA - medio feb-19:15 45 €
SP HERFST MAA - 16 sept - 20:30 45 €
SP WINTER MAA - eind nov - 20:30 45 €
SP LENTE MAA - medio feb - 20:30 45 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht en ontvingen steeds een uitnodigingsmail.

Wie

 • Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.
 • U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 2019-2020-2021

 • 45 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op maandag - gelieve een ligmatje mee te brengen
 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten.

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Akkoord fotoreportage & publicatie

Waar 

OC Rustenhove - Wantestraat 151 - 8310 Assebroek

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Eens de werken aan de St-Katharinakerk afgerond zijn zal er meer parkeergelegenheid komen. Het zal sowieso zoeken zijn naar een geschikte parkeerplaats in de omliggende straten. 

Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Sixpack geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgeefster

De lesgeefster heeft decennialange ervaring in het geven van lessen in fitness, aerobics & spinning. De sessies worden met stemversterking afgewerkt.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347