Sport- en Spelkampen

Laatste nieuws 

De inschrijvingen voor het Kerstkamp op 02-03-04 januari 2019 starten op 19 oktober om 19:00: u kan alleen terecht voor een sport & spelkamp in Sint-Andries (Manitoba) - het is een kamp zonder specifiek thema maar met een goedgevuld programma vol afwisseling - er is geen zwemmen voorzien - de prijs bedraagt 67 euro voor drie dagen : na uw inschrijving volgt een bevestiging met de betalingsgegevens voor uw bankoverschrijving binnen de 10 dagen - 10 dagen voor de start ontvangt u een infomail per locatie - de plaatsen zijn beperkt gezien het aantal beschikbare monitoren - alle algemene info hierna op deze site geldt ook voor deze kampen - geen enkele vorm van korting mogelijk gezien de gebroken periode. 

De inschrijvingen voor de Paas- en zomerkampen 2019 gaan online op 23 november - Indien u voor onze kampennieuwsbrief wenst opgenomen te worden : mail davoskampen@outlook.com

Algemeen

Davos Inc zorgt voor een uitstekende organisatie en opvang tegen een erg budgetvriendelijke prijs : kleinschalig op maat waar kwaliteit primeert boven kwantiteit, ook voor zij met nood aan speciale aandacht & behoeften.

Het programma verschilt per locatie omdat we onze teams alle creatieve vrijheid laten om op basis van hun expertise er een passende invulling aan te geven. 

Locaties

 • MALE SINT-KRUIS
 • SINT-ANDRIES
 • SINT-MICHIELS (thema : dans & crea)
 • SINT-PIETERS   (thema : wetenschap)

Aanbod

 • Voormiddag : doorschuif diverse (bal)sporten
 • Namiddag : groepsspelen
 • Donderdag : 1/2 dag zwemmen
 • Budgetprijs prijs voor 5 dagen : 87€
 • Ervaren & opgeleide monitoren
 • Start : 09:00 - 16:00 - middaglunch zelf mee brengen
 • Opvang : vanaf 08:00 - tot 17:00
 • Extra opvang : 1€ per kind per begonnen half uur voor of na de gewone opvang - cash betalen 1e kampochtend

 

Themakamp : wetenschap - 02-09 juli + 27 aug 2018

Davos Inc organiseert voor de allereerste keer Wetenschapskampen die door gaan op de site van De Regenboog te Sint-Pieters-Brugge. Twee weken in juli en één week eind augustus.

In ieder kind kiemt een uitvinder : wie graag creatief bezig is, in een mini-labo onderzoek wil doen, blokkenconctructies wil bouwen in een Lego-center, wil leren programmeren, ... kan hiervoor exclusief terecht in het STEM-education gebouw. Alle materiaal is aanwezig. Opgeleide leerkrachten in combinatie met davos-monitoren die van wetenschappen hun lievelingsvak gemaakt hebben.- aantal kinderen beperkt tot 30 per week - onveranderd lage  prijs : 87 euro per volle 5-dagenweek. Voor de 6-12-jarigen : in de voormiddag afwisselend (doorschuif) sport en spel en in de namiddag voortdurend onderzoek, research en programmatie in het STEM-gebouw. (STEM* = science - technology - engineering - mathematics)

De wondere wereld van technische en wetenschappelijke ontwikkelingen ook tijdens de zomervakantie : wij geven graag spelenderwijs kansen in een supersnel veranderende wereld. Alle andere informatie die geldt voor een sportkamp is ook van toepassing voor dit wetenschapskamp, uitgezonderd : geen zwemmern.

Kinderen die jonger zijn dan 6 jaar bij de start van de kampen kunnen deelnemen aan het wetenschapskamp voor kleuters, zelfde periodes, zelfde locatie.

 

Themakamp : dans & crea - 02 juli 2018

Davos Inc organiseert voor het tweede jaar een Danskamp met Crea-activiteiten in de namiddag. Het kamp gaat door in de dans- en spiegelzalen van het KTA te Sint-Michiels-Brugge.

Er zijn 2 groepen : kinderen (j/m) van 6-9 jaar en van 9-12 jaar. Maximum 35 kinderen per groep. In de voormiddag wordt uitsluitend gedanst in doorschuif, in de namiddag is er bijkomend ruimte voor crea. Het hoofdaccent ligt op dansvreugde voor iedereen, zowel voor kinderen die dit voor het eerst willen proberen als voor kinderen die reeds dansles volgen. Geen prestatiegerichte sfeer. Differentiatie binnen de groepen om elk de nodige uitdaging te geven. Wie het makkelijk heeft werkt aan details en expressiviteit, de nieuwe kindjes proberen de pasjes onder de knie te krijgen. Op vrijdagmiddag wordt aan de ouders hun showmoment gepresenteerd.

An Vanwelsenaers heeft 30 jaar danservaring ( Rust Roest Brugge, Cadanza Team, Fedes, Studio Credo, ....). Regentes LO en afgestudeerd in New Trier High School Chicago, trainster B Bloso en volgt nog steeds nationale en internationale dansstages. Haar boodschap aan de ouders : " bij ons leren de kindjes technisch correct dansen met differentiatie waar nodig, maar dansvreugde primeert "

De prijs is dezelfde als de andere sportkampen : 87 euro voor 1 volle week. Alle andere informatie die geldt voor een sportkamp is ook van toepassing voor dit danskamp, uitgezonderd : geen zwemmen.

KInderen die jonger zijn dan 6 jaar bij de start van het kamp op 02 juli 2018 kunnen NIET deelnemen, zij kunnen in onze kleuterkampen terecht.

Wie

Kinderen tussen 6 en 12+ jaar – jongens en meisjes - Wij beslissen individueel per kamp en per kind indien kinderen die jonger zijn dan 6 jaar toegang krijgen. Kinderen onder de 5 jaar bij de kampstart kunnen nooit deelnemen.

Indien 4 weken voor de kampstart minder dan 8 kinderen per kamp zijn ingeschreven stellen wij per mail een samenvoeging met een nabijgelegen kamp voor of een volledige annulatie. De ouders kunnen hun beslissing binnen de week overmaken.

Heeft u erg jonge kinderen of kleuters : surf dan naar 'KLEUTERKAMPEN'

Prijs 2018

87 € voor een 5-daags kamp 

Indien uw kind niet voor de volle week komt : 

 • 77 € voor 4 dagen
 • 67 € voor 3 dagen
 • 47 € voor 2 dagen
 • 37 € voor 1 dag 

Wij laten in principe geen kinderen toe voor 1 dag of halve kampdagen : zowel voor het kind als voor het moniteam is dit geen meerwaarde; toch zijn we bereid om uw vraag & motivatie per mail te lezen en te beantwoorden;

Uw inschrijving via deze site is definitief en onherroepelijk en kan nooit een vrijblijvende optie zijn. In geval van overboeking heeft een inschrijving voor een volle week steeds voorrang op alle andere periodes. Uw inschrijving houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317. Een optie nemen op een kampweek is enkel mogelijk via mail.

Met uw inschrijving geef je davos inc toestemming om een genomen foto te gebruiken voor publicatie op onze folders.

* in onze folder gebruiken wij de term : "nergens goedkoper" - dit geldt alleen voor onze club als privé-aanbieder en niet-gesubsidieerd door derden. Andere aanbieders zoals kampen van gemeenten en steden zijn goedkoper omdat die fors gesubsidieerd worden (en wij hebben daar als club geen probleem mee).

Opvang

Standaard van 8.00 tot 17.00u

Extra opvang : 1€ per begonnen halfuur per kind- contant te betalen de eerste kampdag

Waar : adressen

 • MALE SINT-KRUIS : BS DE LINDE - Brieversweg 187
 • SINT-ANDRIES : BS MANITOBA - Manitobalaan 48 
 • SINT-MICHIELS : KTA - Rijselstraat 07
 • SINT-PIETERS : BS DE REGENBOOG - Karel Ledeganckstraat 3

Wanneer 2019

  KERST      
         
SP ST-ANDRIES 2-jan 3D - 67€  
         
  PASEN & ZOMER  info volgt  info volgt  
         

Inbegrepen

 1. BA-verzekering Ethias
 2. Fiscaal attest 2018 automatisch aangeleverd via mail in november 2018
 3. Twee brikjes verfrissing en 2x wafeltje
 4. Heerlijk uitzwaaigeschenkje
 5. Persoonlijk einddiploma
 6. Groepsfotosessie per kamp
 7. Pedagogisch geschoolde masters
 8. Gratis opvang 08.00 - 17.00
 9. Ingevuld mutualiteitsattest behalve CM (aparte procedure)
 10. Gratis verrassingsgeschenk
 11. Zwemmen op woensdag- of donderdag
 12. Gegarandeerd lage prijs
 13. Akkoord fotoreportage & publicatie

Annulaties & ristorno's 

 • Met doktersattest : wij zijn loyaal en flexibel :
  • integrale terugbetaling via een tegoedmail vanaf de 3e dag
 • Zonder doktersattest : 
  • meer dan 10 dagen voor de kampstart : terugbetaling met aftrek van 30€ administratiekosten per kind per week via een tegoedmail
  • minder dan 10 dagen voor én tijdens de kampstart en voor één kampdag: geen terugbetaling mogelijk
 • Een annulatie kan steeds gratis omgeboekt worden naar een andere kampweek binnen hetzelfde kampjaar

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of voor een volgende kampbetaling of kan doorgegeven of verkocht worden. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Korting

uitsluitend geldig voor een 5-dagenweek

Gezinskorting :

5€ per extra lid van het gezin op hetzelfde adres

Sofocokorting :

5€ per lid van het gezin op hetzelfde adres – cumuleerbaar met de gezinskorting mits overmaking van het Sofoco-lidnummer.

Deze kortingen zijn direct aftrekbaar. Indien vergeten bij de inschrijving dan regelen we dit op eenvoudig verzoek tot uiterlijk 15 dagen na de betaling.

Inschrijven

Vanaf 20 oktober 2017 voor het Kerstkamp 2018 en vanaf 24 november 2017 om 21:00 voor de Paas- en Zomerkampen 2018

Procedure:

 1. na het invullen van het inschrijvingsformulier drukt u onderaan op VERZENDEN
 2. automatisch bij het verzenden ziet u de inhoud van uw inschrijving én het betalingsverzoek
 3. in de bevestigingsmail staat de regeling voor uw betaling
 4. uw betaling : uiterlijk 10 dagen na de inschrijving via BE61 6528 0018 5317 met referte vermelding
 5. een 10-tal dagen voor de start van het kamp ontvangt u per mail de nodige praktische info

Wij sturen geen bevestigingsmail noch een betalingsbevestiging.

Fiscaal attest

Uitgaven voor kampen tijdens de vakanties voor kinderen tot 12 jaar komen in aanmerking voor fiscale aftrek. De fiscus legt een max. aftrekbaar bedrag per dag en per kind vast. Het fiscaal attest moet NIET meegestuurd worden met de aangifte.

Davos Inc is gemandateerd voor het Schepencollege van Stad Damme om ouders fiscale attesten af te leveren.

Het fiscaal attest 2018 wordt automatisch per mail verstuurd eind november 2018.

Mutualiteit

Neem zelf contact op met je mutualiteit over hun terugbetaling(en) aan uw kind(eren). Sommige formulieren kan u zelf downloaden en ons bezorgen op de eerste kampdag ‘morgens.

A. indien u lid bent van de CM :

Nieuwe regeling vanaf 01/10/2014 : Davos Inc is overbodig als tussenpersoon - uitsluitend geldig voor via bankrekening betaalde lidgelden kampen :

Indien je je lidgeld contant betaalde dan geldt werkwijze B.

B. voor alle andere mutualiteiten

Download het teruggaveformulier kampen, vul het in en geef het af de eerste kampdag aan de hoofdmoni : wij vullen het tijdens de week in en u krijgt het terug op vrijdag.

Monitoren

De 115 Davos-monitoren zijn bijzonder gemotiveerd en een perfecte mix van zowel jarenlange ervaring als enthousiast engagement. Wij geven op ieder kamp de kans aan een aspirant om het vak van moni aan te leren onder begeleiding. We streven naar een vaste groep max 12 kinderen per monitor.

Info

Wij kiezen bewust voor kwaliteit boven kwantiteit. Vanwege de grote belangstelling voor onze kampen vragen wij om zo snel mogelijk te willen inschrijven.

Vragen 

alle praktische kampvragen

jessica verbeke - hoofdcoördinatie kampen - jessicaverbeke@msn.com - 0496 446 118

alle andere vragen

martin blomme - stichter & bestuurderdavoskampen@outlook.com - 0477 761 347