Stay To Run

Laatste nieuws

Nieuwe inschrijvingen : permanent gratis ! info : mail : martin.blomme@skynet.be - met vermelding of je 5 of 8 km meeloopt.  

Info

Davos Inc bundelt vanaf 07 september 2012 alle activiteiten rond joggen en runnen in deze rubriek.

Sinds 8 jaar geleden onze unieke format START TO MOVE werd aangeboden hebben al honderden mensen het onderdeel joggen gevolgd. Velen zijn er allicht mee gestopt omdat ze individueel geen motivatie vonden of het gewoon niet graag deden, anderen sloten zich aan bij bestaande, andere clubs.

Maar een aantal anderen wou lopen onder de vlag van Davos Inc : eerst een paar dan een tiental, nu soms een twinigtal. Langs dit plaatsje op de site willen we alle data rond joggen bundelen : wij zorgen voor een forum en een activiteitenagenda. De joggings zijn begeleid, de deelname is gratis en een vast onderdeel is stretching & gymnastische momenten.

De centrale verzamelplaats (meeting-point) voor de joggings & runs is vanaf 2 september 2013 de parking vooraan van het  BLOSO in Assebroek.

Aanbod 2018 - 2019

Davos Inc organiseert zo goed als wekelijks om 19.30u een begeleide jogging 

  • iedere dinsdag start en samenkomst : BLOSO Assebroek - parking vooraan

Wij verzorgen supplementair en periodiek een begeleide jogging op speciaal uitgezochte dagen en uren. 

Wie

  • Iedereen die zich fit acht om te joggen kan deelnemen. Het aantal deelnemers is onbeperkt.
  • U kan zich inschrijven door te klikken op het ORANJE blokje hiernaast en vul alle gegevens in en druk op verzenden : u ontvangt een bevestiging.

Prijs

Gratis - het verzoek om uw betaling over te maken mag u negeren.

Annulaties & ristorno's

Niet van toepassing

Aanbod

Wekelijks om 19.30u op dinsdagen  : verzamelen aan de parking van het BLOSO - Assebroek. Bellen of mailen hoeft niet indien u lid bent van Davos Inc  -  Duur : 30 minuten met begeleiding - nadien kan er zonder begeleiding en indien gewenst in groep, verder gejogd worden zonder begeleiding. Vaste begeleider : Marc Standaert. Afstand 5-8 km of meer.

Periodiek : tijdstip, uur en verzamelplaats te raadplegen in de kalender hierna. Kennisgeving via mail aan alle geregistreerde joggers. Vaste begeleider : Marc Standaert. Afstanden 5 - 8 - 10 km

Inbegrepen

BA-verzekering : gedragen door Davos Inc - Akkoord fotoreportage & publicatie

Waar

Dinsdagavonden op de parking van het BLOSO Assebroek - stipt om 19.30u.

Eigen organisaties : info via mail minstens een week vooraf in je mailbox

Wanneer

Dinsdagavonden : vanaf om 19.30u - BLOSO

Risico's

Het volgen van STAY TO RUN-sessies geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van joggings. Davos Inc aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de jogger.

Begeleider

De begeleider is een ervaren runner. Hij beoefent Sixpack en Badminton bij Davos Inc. Hij jogt en loopt al geruime tijd en begeleidt of volgt talrijke initiatieven van Davos Inc zoals Start to Run en Start To Move. Tijdens zijn afwezigheid wordt voor vervanging gezorgd.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347

In de pers

Start to runners van Davos Inc. schitteren.