Strongpack

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Nieuwe mensen kunnen inschrijven voor de LENTE sessies - wij zijn erg flexibel met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.   

Actieve leden die aan de slag zijn in de lopende sessies worden 4 dagen voor de start uitgenodigd per mail voor de LENTE sessies - zij moeten administratief NIETS meer ondernemen.

DATA WINTERSESSIES: 

dinsdag sint-kruis :  nov 16-23-30/ dec 07-14-21/ jan 11-18-25

dinsdag zuienkerke: nov 23-30/ de 07-14-21/ jan 11-18-25/ feb 01

STR LENTE SINT-KRUISDIN - 08 feb - 19:1505
STR LENTE ZUIENKERKEDIN - 08 feb -  20:0505
 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend mits niet volzet- instappen steeds mogelijk
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod
 • combinatie: indien je op dinsdag zowel STRONGPACK (45€) als ZUMBA(50€) volgt dan is er een grote korting : combiné prijs is 75€

Info : nieuw !

Eigen gloednieuwe groepsworkout vanaf september 2021 - exclusief bij Davos Inc te volgen. 

Cardio en techniek : squats, lunges, jumps, jumping jacks,… Opbouw naar werken aan armen, schuine buikspieren, triceps, schouders, ..Minstens 15-20 minuten cardio en aanleren techniek. Eerste sessies graduele opbouw en uitleg, later straight tempo. Al dan niet met attribuut. Uptempo muziek hedendaags en historisch. Rustiger toning nummers. Breng zelf je matje mee.

Deze nieuwe, opzwepende indoor groepsfitness combineert vele elementen uit bestaande sporten als BBB, pilates en outdoor bootcamp. Vermits er wordt opgebouwd is strongpack haalbaar en uitdagend voor iedereen. Je hoeft niet de meest sportieve te zijn noch forse spieren te hebben. 

Het aanbod loopt in 3 sessies (herfst - winter - lente) van elk 9 weken van minimum 1 uur aan 45€ per sessie per persoon met start om 19:15 in Male Sint-Kruis en 20:05 in Zuienkerke. Democratische lowbudget prijs. 

Er zijn twee verschillende lesgevers die elk hun eigen speciliteiten in de workout toepassen, elke met een eigen dynamiek. Beiden geven dergelijke workouts onder een andere naam in andere locaties buiten Davos met zeer veel succes en blijvende trouwe opkomst.

Aanbod seizoen 2021-2022

STR HERFST SINT-KRUISDIN - 07 sep - 19:1545 €
STR WINTER SINT-KRUISDIN - 16 nov - 19:1545 €
STR LENTE SINT-KRUISDIN - 08 feb  - 19:1545 €
STR HERFST ZUIENKERKEDIN - 21 sep -  20:0545 €
STR WINTER ZUIENKERKEDIN - 23 nov  - 20:0545 €
STR LENTE ZUIENKERKEDIN - 08 feb  -  20:0545 €

combinatie: indien je op dinsdag zowel STRONGPACK (45€) als ZUMBA(50€) volgt dan is er een aanzienlijke korting : combiné prijs is 75€

Attentie!

Mensen die de herfstsessie volgend beschikken over een voorkeurrecht en ontvangen uiterlijk 4 dagen voor de startdatum van de nieuwe sessie ( winter- lente) een uitnodigingsmail met alle info.

Wie

 • Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.
 • U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 

 • 45 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op dinsdag - gelieve een ligmatje mee te brengen
 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft ieder lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & Tegoeden

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten.

Annulaties of tegoeden worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent

Waar 

Male Sint-Kruis : sportzaal - Freinetschool Context - De ingang is te bereiken via (GPS) De Waterwilgen, ter hoogte van huisnummer 25 - 8310 Sint-Kruis. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein.

Zuienkerke : sportzaal - Nieuwe Steenweg 37, Zuienkerke

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Strongpack geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgeefster

De lesgeefster voor Male Sint-Kruis heeft jarenlange ervaring in diverse vormen van groepsftness en geeft zeer intensieve sessies.

De lesgever voor Zuienkerke is Kevin Devalckenaere - hij heeft eveneens jarenlange ervaring in alles wat met fitness te maken heeft en is bij Davos een bekend gezicht op woensdag. Fitcoach. 

De sessies worden met stemversterking afgewerkt indien nodig.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347