Yoga power

Laatste nieuws

Wij zijn erg flexibel, hanteren zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sport- en dans op uw maat en agenda  is onze andere grote troef. Gymlib gebruikers zijn welkom mits 24u voorafgaand een SMS naar 0477 761 347.

Data wintersessie : nov 26/ dec 03-10/ jan 07-14-21-28/ feb 04-11

 • wens je nog instant aan te sluiten of voor je vragen - mail : martin.blomme@skynet.be 
 • wens je als NIEUW lid in te schrijven voor de lentesessie : klik op de oranje tegel hiernaast
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend - martin.blomme@skynet.be 
 • bevalt de lopende sessie je toch niet helemaal : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons ander aanbod
YP WINTER SIJSELE DIN - 26 nov - 19:00     bezig
YP LENTE SIJSELE DIN - 18 feb -  19:00    07

Info

Davos Inc start haar 1e seizoen Power Yoga aan 66 euro voor 9 sessies van 75 minuten : yoga moet absoluut voor iedereen betaalbaar zijn.

Yoga is algemeen gekend en zonder twijfel goed voor lichaam en geest. De prijs die in veel centra gevraagd wordt is erg duur : tussen 8 en 12 euro per uur of 75 minuten, waanzinnig hoog en niet voor ieders budget. Voor ons is het een onrecht dat veel mensen zich budgettair geen toegang kunnen verschaffen.

Yoga oefeningen houden het lichaam gezond : ze verlengen en versoepelen de spieren, stimuleren de organen, geven zuurstof aan het organisme, zorgen voor een mooie lichaamshouding en brengen emoties en gedachten tot rust. Yoga helpt mee aan het groeiend lichaamsbewustzijn.

Davos Inc organiseert aan 5.86 euro per uur op dinsdagen vanaf 17 september 9 weken te Sijsele, veruit de meest democratische prijs in het Brugse Ommeland. Breng uw matje mee !

Wat

Ashtanga Vinyasa yoga is een dynamische yogastijl (ook wel 'power yoga' genoemd). Het is een vaststaande serie van yogahoudingen die in elkaar overvloeien. We focussen tijdens die flow op een bewuste ademhaling om tot meer concentratie en meditatie te komen. We bouwen we de houdingen langzaam op. De ene les focussen we meer op onze houding en hoe gegrond die houdingen zijn, dan weer leren we hoe we veel meer in een flow bewegen en ademen... Daarom is deze Ashtanga Vinyasa zowel voor beginners als gevorderden én haalbaar én uitdagend genoeg.  

Je hoeft niet lenig te zijn. Of heel veel spieren te hebben. Dat bouwen we doorheen de lessen samen op, op jouw eigen tempo en geef je jezelf een moment van tijd en rust in je hoofd. Breng een yogamatje, een dekentje mee - een yogablok en -riem kan ook handig zijn. 

Wat niet

Geen hybride vormen van yoga zoals dog-yoga, couple-yoga, yoga op paddle boards of in hete sauna-omgeving. Wij houden het simpel.

Aanbod seizoen 2019 - 2020

YOGA - POWER

YP HERFST SIJSELE DIN - 17 sept - 19:00 66 €
YP WINTER SIJSELE DIN - 26 nov -  19:00 66 €
YP LENTE SIJSELE DIN - 18 feb  -  19:00 66 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht en ontvangen uiterlijk 3 dagen voor de startdatum van de nieuwe sessie een uitnodigingsmail met alle info.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 20 om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 2019-20202-2021

66 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 75 minuten op dinsdag - gelieve een ligmatje - en dekentje mee te brengen

Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de HERFSTSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Akkoord fotoreportage & publicatie

Waar 

Sijsele - Oranje vzw : Brouwerijstraat 07 - rechttegenover vzw De Stek

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Er is voldoende parkeerruimte. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Yoga geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgeefster

Lesgeefster is Liesbeth Claeys : meer dan 10 jaar beoefent zij yoga : Bikram yoga, Vinyasa flows, Yin Yang yoga, ... Begin 2018 'ontdekte' zij de Ashtanga Vinyasa yoga : de klik met deze specifieke yogastijl was er onmiddellijk en het werd al snel duidelijk dat zij zich hierin zou verdiepen. Begin 2019 trok zij naar Bali voor een intensieve yogacursus bij All Yoga Training ( 200 uur ) om yogadocent te worden. De jarenlange yogatraining en de lerarenopleiding geeft haar nu de vaardigheden om haar passie door te geven.

 

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347