Zumba P

Laatste nieuws

CORONA-UPDATE 28/10/2020 - 10:00 : sportcode ROOD van kracht vanaf vrijdag 30 oktober om 18:00 tot nader bericht - een nieuwsbrief wordt verstuurd aan alle actieve leden - voor last-minute wijzigingen : volg uw mailbox en de media - alle data van de WINTERREEKSEN worden verschoven afhankelijk van de heropstartdatum - wordt vervolgd.

Voor de wintersessies 

 • je bent NIEUW of NIET ZUMBA ACTIEF : schrijf je in via de oranje knop hiernaast 
 • je bent ACTIEF in de lopende ZUMBA-reeks : ontvang 5 dagen voor de start per mail een uitnodiging met voorkeurrecht - doe verder niets

Zumba kan in sportcode GEEL en ORANJE. Wij zijn erg flexibel met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef. Gymlib gebruikers zijn welkom mits 24u voorafgaand een SMS naar 0477 761 347.

Data herfstsessies : 

 • maandag Sint-Kruis   :   aug 31/ sep 07-14-21-28/ okt 05-12-19-26
 • maandag Varsenare   :   sep 14-21-28/ okt 05-12-19/ nov 09-16-23 - niet op 26/10 en 02/11
 • dinsdag   Sint-Kruis   :   sep 22-29/ okt 06-13-20-27/ nov 03-10-17
 • woensdag St-Andries :  sep 09-16-23-30/ okt 07-14-21-28/ nov 04
ZU WINTER MALE FITNESS MAA - 09 nov  - 20:20    nog 05
ZU WINTER MALE SALSA DIN -  01 dec  - 20:30    nog 03
ZU WINTER ST-ANDRIES CLASSIC WOE - 18 nov - 19:30    nog 03
ZU WINTER VARSENARE EXPLODE MAA - 30 nov -  19:45    nog 03
 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend - instappen steeds mogelijk
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod
 • in sportcode ROOD worden de sessies stopgezet en uitgesteld, verschoven of in tegoed gehouden

Info 

Davos Inc startte in januari 2010 met twee sessies Zumba.

De organisatie van sessies Zumba past perfect in onze doelstelling om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen tegen een zo laag mogelijke prijs. Onze gelicentieerde Zumba-lesgevers staan erop zoveel mogelijk mensen individueel op te volgen & te adviseren. Op vandaag is iedere Zumba-sessie een feest voor lesgever en alle dames die deelnemen.

Werkt Zumba echt : je uithoudingsvermogen en algemene conditie worden aangescherpt als de oefeningen intens genoeg worden ingevuld. Je hele lichaam wordt aan het werk gezet : je benen in de basispassen, je armen naarmate je vooruitgang boekt en je middel en heupen door de draaiende en roterende bewegingen.

Zumba is opwindend door de muzikale ondersteuning en is conditioneel opbouwend en vetverbrandend. Wij bieden 4 types aan.

Locaties : 4 soorten zumba

 • op maandag in Sint-Kruis : ZUMBA Fitness met Stèphanie - zij mengt zumba met fitness-elementen - de beleving is zeer intens - kleine, zeer trouwe groep 
 • op maandag in Varsenare : ZUMBA Explode met Lore - zij houdt er een onophoudend en explosief tempo op na - een groep van 30 dames met hoog terugkeergehalte
 • op dinsdag in Sint-Kruis :   ZUMBA Salsa met Niels - hij laat met salsa-invloeden de zaal aanhoudend swingen - de grootste en fanatieke groep - uitgelaten sfeer
 • op woensdag in Sint-Andries : ZUMBA Classic met Hajnalka - klassieke, pure zumba met oost-Europese invloeden - snel groeiende groep met een goedlachse lesgeefster

Aanbod seizoen 2020 - 2021

ZU HERFST MALE FITNESS MAA - 31 aug - 20:20 44 €
ZU WINTER MALE FITNESS MAA - 09 nov - 20:20 44 €
ZU LENTE MALE FITNESS MAA - begin feb -  20:20 44 € 
     
ZU HERFST ST-ANDRIES CLASSIC WOE - 09 sep -19:30 44 € 
ZU WINTER ST-ANDRIES CLASSIC WOE - 18 nov  19:30 44 € 
ZU LENTE ST-ANDRIES CLASSIC WOE - begin feb -  19:30 44 € 
     
ZU HERFST MALE SALSA DIN - 22 sep - 20:30 44 € 
ZU WINTER MALE SALSA DIN - 01 dec  - 20:30 44 € 
ZU LENTE MALE SALSA DIN - midden feb  -  20:30 44 €
     
ZU HERFST VARSENARE EXPLODE MAA - 14 sep - 19:45 44 € 
ZU WINTER VARSENARE EXPLODE MAA - 23 nov  - 19:45 44 €
ZU LENTE VARSENARE EXPLODE MAA - midden feb -  19:45 44 € 

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 

 • 44 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op maandag, dinsdag of woensdag 
 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.
 • Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft ieder lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest : geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 25 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Deze korting is direct aftrekbaar. Indien vergeten bij de inschrijving dan regelen we dit op eenvoudig verzoek tot uiterlijk 15 dagen na de betaling.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent
 • Akkoord fotoreportage & publicatie

Waar 

Sint-Kruis : sportzaal in de Freinetschool Context - De ingang is te bereiken via (GPS) De Waterwilgen, ter hoogte van huisnummer 25 - 8310 Sint-Kruis. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein.

Sint-Andries : sportzaal in de Basisschool Manitoba, Manitobastraat 48, Sint-Andries - De ingang kan u bereiken zo'n 75 m achter de parking van de nabijgelegen andere school. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein.

Varsenare : sportzaal Hof Ter Straeten 03 - Voldoende ruime parking

Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Zumba-sessies geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgevers

De lesgeefster ZUMBA FITNESS op maandag is voor Male Sint-Kruis Stèphanie del Cioppo - gemandateerd als Officiële Zumba Instructeur -  en in Varsenare EXPLODE Lore Vanoeteren eveneens gemandateerd Officiële Zumba Instructeur.

De lesgever ZUMBA SALSA op dinsdag is Niels Van Pamel - dans instructeur & salsa lesgever.

De lesgeefster ZUMBA CLASSIC op woensdag is Hajnalka Keszthelyi - sinds 2014 gemandateerde Hongaarse Zumba Zin instructeur.

Vragen : martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347